2:A ADVENT ÄR HÄR

.

Idag bjuder jag på ett Instapics från pannkaksfrukosten i matsalen imorse! Det var nämligen det vi bjöd barnen på imorse med gräddglass och lönnsirap, är det adventsöndag så är det:) Idag skulle jag åkt båt långt ut i Stockholms skärgård och tittat på hus med mina föräldrar men tyvärr blev pappa krasslig så det fick ställas in och jag känner mig faktiskt inte heller helt hundra. Nyser som en liten tomtegubbe, ont i huvudet och det kliar i näsan och ögonen rinner. Antingen är det förkylning på g eller också är jag allergisk mot något helt plötsligt (har dock inte tagit in några tokdoftande  hyacinter än så det är det inte) Så det blir ingen utflykt och det blir inget Steam Hotel heller (söndagsplan B var det) utan det blir en hemmadag med brasa, soffhäng, Paradisask och  julfilmer. Inte fel det heller! Har ni förresten tips på någon BRA julfilm. Ni vet romantisk härlig gärna engelsk. Amerikanska Netflixfilmerna med en mamma som är död (alltid mammorna som stryker med) och överspelande sorgsna Hollywoodbarn som önskar drömjul av tomten och massa blingbling juldekor etc ger mig zero nada julfeeling. De ska vara kul eller stämningsfulla och ja julhärliga!

..

Här är några julfilmer som jag gillar: Love Actually, Ogifta par, Holiday, Bad Santa, Bridget Jones Dagbok, Välkommen in i familjen, Tomten är far till alla barnen, Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton, Den tiden på året, Ängel i New York.

.

Ha en riktigt fin andra advent nu!

.

KRAM

.

.

 

20 kommentarer till “2:A ADVENT ÄR HÄR

  1. Jag såg nyss serien Dash &Lily på netflix, 8 korta avsnitt och så mysig handling som utspelar sig runt jul i New York. Rekommenderar den, är nog riktad till tonåringar men jag tyckte så mycket om den ändå!

  2. Narnia: Häxan och lejonet är en bra julfilm tycker jag. Sen tycker jag även att Harry Potterfilmerna passar att ses på jullovet. ❤️

    1. Haha, barnen älskar Grinchen men inte jag! Noll julfeeling hos mig men Jim Carrey är fantastisk🥰

  3. Håller med Linda ovan, såg The Noel Diary på Netflix igår. Den var bra! Last Christmas med Emilia Clarke var också rätt fin.

  4. I also like English Christmas movies with a bit of romance, I enjoy most English shows.

  5. Den norska serien, Homen for christmas <3 Den är ju så bra och man får sig ett gott skratt.

  6. Har du sett Lindsay Lohans nya julfilm på Netflix? Jag har inte sett den än men den verkar vara lite sådär tramsmysig. Säkerligen inget filmiskt mästerverk men kanske lite underhållande ändå. Man gillade ju filmerna med henne från förr; Föräldrafällan och Freaky Friday till exempel, så den kanske kan vara något?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg