KYLIG & SOLIG DAG

INNEHÅLLER REKLAM MODELIN

.

Utanför mitt hus efter en prommis  i s o l e n denna tisdag

.

Yes äääntligen har solen hittat tillbaka! Herregud vad man kan sakna den galet mycket här uppe i Norden  under den här årstiden inte sant?? Nästan så man undrar om man har brist på någon vitamin för man är bara s å trött och seg hela tiden Och så har vi även fått ett tunt fint lager med krispig vit snö här i Småstaden också så det har blivit så där vitt och härligt och l j u s t ute också. Japp riktig ljusterapi blev det idag då jag drog med mig H på en lång skön pw runt stan på lunchen. En riktig iskall tur, fast jag var ju varm och go i min nya Busneljacka (finns här)

..

.

Det ska visst vara kallt och soligt blandat med lite snöfall ett tag framåt  nuoch det tackar vi för för evigt slaskgråmörker i december vill vi inte ha eller hur (som det var förra året…hua) Och ni vet väl att om bara 16 dagar så vänder det – då blir det ljusare igen! Underbara tanke:)

.

Nu ska jag och Moje minsann koka lite julig chokladkola här men vi ses imorgon igen vänner!

.

KRAM

.

.

.

2 kommentarer till “KYLIG & SOLIG DAG

  1. Har bakat saffransbullarna nu som du tipsade om.. dom blev verkligen supergoda.!👍😊

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg