JULKLAPPAR FRÅN FILORGA

REKLAM FÖR SKINCITY

.

Idag tänkte jag berätta om några av mina favoriter från Filorga! Dessa är produkter som jag använt och provat ett tag och som jag verkligen vet fungerar för mig. Vi börjar med ett Hyaluronserum. Hyaluron är ju det som finns i fillers och som är ett naturligt ämne som verkligen kan göra underverk för struktur och form. Hydra-Hyal Serum är ett intensivt återfuktande och volymgivande koncentrat i form av ett serum som innehåller 5 hyaluronsyror som omedelbart återfuktar, jämnar ut och fyller ut. Huden blir intensivt återfuktad, får ökad volym och lyster. Väldigt lätt att applicera detta serum då gelékonsistensen verkligen smälter in i huden som blir silkeslen direkt. Ett par droppar räcker till hela ansiktet då den är dryg.

 Filorgas Hydra-Hyal Serum hittar ni här

.

Tips! Mellan 12-18 december har Skincity 30% off på ALLT från franska populära hudvårdsmärket Filorga.

.

.

 

.

Sen har vi denna goding som verkligen plumpar till läpparna och gör de fylliga. Jag har inga fillers i mina läppar längre men får extra volym med den här gelen Nutri-Filler Lip som innehåller kolagen.Oljor och sheasmör återfuktar och mjukar upp.

.

Filorgas Nutri-Filler Lip hittar ni här

.

.

.

Sen har vi den här älsklingen Lift Mask som är en riktig räddare i nöden! Om jag ska göra något särskilt och vill få ordning på glowet och trötthetstecken snabbt så kör jag den här sheetmasken i 20 min (Eller Hydra Filler sheetmasken, också superbra) Eller bara vill se piggare ut en vanlig vardag! Den har både en uppstramande effekt på konturerna av ansiktet och ger volym till huden med hjälp av cellulära faktorer, kollagen och hyaluronsyra. Den är även rik på skyddande antioxidanter.  Alltså en hyaluronbomd detta med för huden, älskar hyaluronsyra.

.

Filorgas sheetmask Lift Mask hittar du här

.

 

Helt utan makeup men plumpad till tusen med Filorga! (Ni ser ju vad läpparna får bra med naturlig färg och volym av bara Nutri-Fillern tex)

.

Skincity är en hudvårdsklinik online som jag gärna åshoppar ifrån. Den har både professionell avancerad hudvård och hudvårdande makeup och erbjuder hudtest med hudanalys, varsamt inslagna paket och har en kundsupport med enbart diplomerade hudterapeuter. Dessutom blixtsnabba leveranser!

.

12-18 december har Skincity alltså 30% off på ALLT på hudvårdsmärket Filorga så nu kan du passa på att fynda hudvård till dig själv eller kanske en julklapp till någon när och kär.

.

KRAM

.

.

.

2 kommentarer till “JULKLAPPAR FRÅN FILORGA

  1. Hej!
    Jag antar att du ser dokumentären Priset vi betalar, på svtplay. Annars är det en rekommendation.
    Jag är definitivt ingen skönhet och min man lämnar säkert mig för en tjusigare kvinna, men ändå.
    Du är ju snygg i grunden, varför måste du prova nya produkter varje vecka?
    Jag vet ju att det till stor del handlar om din inkomst men varför inte landa på fötterna och ge dina läsare lite annat än bara skönhetstips, inredningstips och köptips?
    Du har ju humor, någon rolig anekdot skulle pigga upp bland allt sales.

  2. Älskar Filorga och dina hudvårdstips ❤️
    Granen bakom dig med snö på var så himla söt med, vart har du hittat den?
    Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg