LUCIA 2022

.

G L A D  L U C I A

 

på er allihopa! Nä jag har minsann inga tjusiga bilder att bjuda på från Mojes skolas underbara och söta luciafirande i stora mäktiga Domkyrkan än dessa två pics. GDPR sätter ju stop för några fina (eller ja tydliga) lusstågsbilder så det får bli så här och Moje-bråttom gav mig exakt 3 sekunder till att ta ett fint Lussefoto i tomtedräkt, that´s it. (Och då blev det ju fokus på ljusstaken bakom istället, hohoho så kan det gå;)

Imorse blev det hursomhelst som vanligt mysig lussefrulle framför SVT´s Luciamorgon och i år tycker jag den var den finaste på länge, väldigt stämningsfullt och vackert. Speciellt när de rodde över skymningen på sjön i Gräfsnäs och spelade Koppången på trumpet och Storlommen sjöng, gåshud. Brukar ni titta på programmet? Tvingar upp skatterna tidigt varje Luciamorgon för att hinna se på tv haha. Men det är v e r k l i g e n tradition för mig, har kollat nästan varje Lucia morgon sen jag var liten! (Sändes visst första gången 1956)

.

Önskar er alla en (sen) glad och fin Lucia!

.

KRAM

.

.

1 kommentar till “LUCIA 2022

  1. Glad lucia till dig!✨🤍✨Jag håller med om att det var extra fint i år, kanske är något partisk för vi bor där (ja inte i slottsruinen då), men nog var det vackert. Storlommen hörs ofta över sjön❤️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg