STENTUNG JULKLAPP

REKLAM FÖR ROOM101

.

Vardagsrummet här hemma idag. Ääääntligen klart (eller ska nog sätta dörrar för några av hyllorna till höger men sen så). Det tog lite tid att hitta rätt lampa och bord som passade rum och möbler. Och ja jag älskar det ljusa  och kommer alltid tillbaka till det. När jag ser en interör som verkligen tilltalar mig så är den nästan alltid ljus och man ska gå på sina säkra gillakort, iaf när det gäller investeringar i möbler och belysning! (måla väggar och inredningsdetaljer och textiler kan man ju alltid variera sig med:)

.

.

 

..

Har letat efter ett perfekt soffbord till soffan länge. Ville ha något med lite 70-talsflirt men inte f ö r spattigt, soffan ska äga rummet. Lagom högt och lagom stort.

 

.

Vill att mitt hem ska kännas så där soft pudrigt och lyxigt fast ändå lite danskt rejält klassiskt. Design och fluffluff. Både Charlotte Lyngaard och Östermalmsvåning kryddat med lite  italienskt 70-tal om ni fattar:)

.

..

 

Så jag blev så glaad när jag hittade detta ursnygga klassiska men ändå häftiga marmorbord inne på butiken ROOM101. Blev en julklapp till oss från mig! Benen (och skuggorna runt dem) gör allt. SÅ fint. Och jättejättetungt, snälla grannen fick komma och vara bärhjälp. Stenbordet hittar ni här

.

.

.

Älskar känslan i det här rummet och det är så skönt att äntligen ha ett soffbord att samlas runt och dekorera med fint! (Lampan i taket är en julklappssurprise från min älskling)

.

.

 

Kika in till ROOM101 – de har så mycket snyggt till hemmet!

.

KRAM

.

.

.

22 kommentarer till “STENTUNG JULKLAPP

 1. vackert! 😍❤
  är det ett fikonträd du har där? om det är, står det alltid inne el är det ute på sommaren?
  Älskart!

 2. Undrar var du köpt Lolos 18-års ballong?
  Även var den fina linneduken med bred fåll är köpt?

  1. Den köpte jag på Partyland här i Västerås. Duken heter Sunshine och är från Himla😍

 3. Jättefint!
  Samma här gällande färgskalan, älskar den. Beställde en cremevit soffa som vi fick innan jul, har också marmorbord så det blev så fint! Har försökt med kuddar i lite färg, men faller alltid tillbaka till vitt, grått samt alla sandfärger.

 4. Snyggt! 🤩
  Petra – det är så roligt när du svarar oss följare och vi känner att vi får kontakt med dej! 😊

 5. Absolut ”skitsnyggt” även om stilen inte skulle passa hos mig. Hittar ändå mkt inspo på din blogg! Sååå roligt att du fortfarande bjuder på så mkt fint!
  Önskar er en fin resa!

 6. Hej, Så fint =) Blev nyfiken på vad du har för färgkod i vardagsrummet?
  Mycket tacksam för svar. Ha en fin helg.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg