VI ÄR I ÅRE!

.

Så är vi alltså här – i magiska Åre!

Herregud så vackert det är här, hur kan man ens glömma det (har varit i Åre iaf 4 ggr tidigare vad jag minns) Känns inte som Sverige utan lite så där som Gotland, som något helt annat. Utomlands fast hemma – kan det ens vara så här hämta-andan-vackert i vårt land? Man kan ju inte låta bli att känna att varför åker man ens skidor någon annanstans:) Jo det tar låång tid att bila upp, för oss på runt 7 timmar. Pjuh,  men det gick finfint ändå. Knappt någon trafik och helt ok väglag och Moje sexåringen var hur cool som helst.. Bara en Ipad med bra filmer och lite gottgott så är han ju nöjd i många timmar: i bilen)

.

..

.

Så bor vi som i en saga. Eller som på film, På resorten Copperhill Mountain Lodge högst upp på fjället. Miljön får PPPPP. Ikväll ska vi äta middag här och hoppas på riktigt god sådan, är hungrig som en varg.

.

.

.

Ha en superfin söndagskväll alla – det ska jag ha🤍

.

.

KRAM

.

.

.

 

11 kommentarer till “VI ÄR I ÅRE!

 1. Men så mysigt! Stockholms fjällen, som vi kallar det här uppe. Jag är så sugen på Östersund och Jämtland. Vet inte vad det är som lockar, skidåkningen här uppe i Norrbotten och Finska Lappland sägs ju vara mycket bättre, men det är ändå något som lockar med Jämtland. Tyvärr är det lättare att ta sig dit söderifrån, men någon gång så kanske…

 2. Åh, ser ljuvligt ut. Minns att du länkat till skorna förut, men vart kommer dom från? Ser så svarma och sköna ut.

 3. Åh önskar massor av härliga Åre bilder 😍 Såg att du frågade efter tips i tidigare inlägg så här kommer några av mina favoriter. Godaste fikat finns på Krus i Underåker eller Grädda inne i byn (skippa Åre bageri). Middag på Granen, så mysigt med stora brasan i matsalen. Luncha på Ölkafét. En tur till Kretsloppshuset i Mörsil för en lunchutflykt. Missa inte lilla klädbutiken Tegel som har så fint utvalt sortiment. Ett besök på Chokladfabriken är också obligatoriskt om man gillar sötsaker.

 4. Njut Åre!! Vi har en lägenhet i Björnen sedan 4 år tillbaka, precis nere vid Skistars välkomstcenter, så mysigt. Vi brukar promenera upp till Copperhill och äta gott. önskar er en härlig vistelse <3

 5. Men huuur göttigt!
  Lyllos att bara ha 7 timmar till Åre säger jag då som har 11 timmar från Götet. Vi hade räknat med drygt 8 timmar till Lofsdalen men tog drygt 10 pga väglaget. Trodde fanken aldrig vi skulle komma fram och det var första sista gången min man tog bilen till fjällen haha, han gnällde redan från Trollhättan hahaha. Ja men det är ju sjukt hur långt vårt land är och hur undermåliga Europavägar vi har.
  Vet inte hur ni har det från Sthlm men E45 genom Dalsland och Värmland är liksom dödens väg, lite bättre i Jämtland.

  Vill se mer fjällenbilder! Susa lugnt i backarna 😘

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg