VATTENFALL

 

Idag hoppade vi skidåkningen och gjorde lite annat mysigt istället! Alla var lite möra i kroppen så en utflykt upp till Tännforsen och Sveriges största vattenfall blev perfekt. Och VILKET häftigt vattenfall, med all is så såg det ut som något sagolikt hämtat från en Disneyfilm…

..

 

En toppen utflykt att göra med barn, bara ett par mil väster om Åre. Fast när vi gick ensamma på stigen mot vattenfallet genom den tysta snöiga skogen mitt ute i ingenstans så kom jag ju att tänka på b j ö r n  så klart. Oh my vilken fix idé jag  orkar fått med just det? Pulsen höjs och jag tycker jag ser ilskna nyvakna björnar bakom varje stam numera, brrr. Klarar visst inte av vildmark längre haha.

.

.

Hoppas ni också haft en fin dag! Nu blir det lyxig egenmammatid och 75 min massage för mig som jag bokat här på hotellet, nog precis vad min kropp behöver just nu:)

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “VATTENFALL

  1. Det kallas Björnfrossa. Sjukt obehagligt…ungefär samma som när man är ute och promenerar och får för sig att man är förföljd. HUGA haha.

  2. Häftigt vattenfall! När vi var där så drunknade en björnunge. Så tragiskt. Det var sommar och björnen var vaken…Tror den sover än 🙂 men förstår frossan

    1. Hej!
      Nej! Det är ett annat vattenfall (Ristafallet) strax utanför Åre. Det är också väldigt vackert.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg