HEMMA & TULPANENS DAG

.

Så var vi hemma igen från vår bästa fjällsemester någonsin! Herreguuud så trevligt det var men som vi alla vet – hemma är ju alltid bäst och det är faktiskt ordentligt skönt att lov och dåliga julvanor äntligen är över. Ut med det sista juliga och in med fräsht och härligt och nytt! Och vad passar inte bättre på nya soffbordet än ettpar riktigt kriiispiga franska så här på Tulpanens dag. Finns väl inget som hojta vår och ny säsong än just tulpaner!

.

.

.

Sen så ska jag ju också ta tag i mig själv här. Har gott upp ett par gottekilo och träning har varit obefintlig under någon månad… Och det är ju ingen ny raketforskning utan mindre kalorier och fett och mer grönsaker och mer röra på kroppen så ordnar det till sig och man känner sig mycket piggare och fräschare! Ska minsann dra iväg mig själv till gymmet imorgon , eller dra och dra – är ju faktiskt riktigt pepp på att träna. Som jag är aaalla år i januari (ja den träningslusten går av någon konstig anledning alltid över;)

.

.

Nej nu ska jag duka i matsalen och göra mumsig Pepparpasta här som tidig söndagsmiddag åt hela la familia! (Nej inte det nyttigaste jag vet men det var alltså imorgon mitt nya liv börjar:)

.

Ha en mysig söndag raringar!

.

KRAM

.

.

.

 

 

 

 

6 kommentarer till “HEMMA & TULPANENS DAG

  1. Välkommen hem, ni ser ut att ha haft det fantastiskt! Härligt att få plocka in tulpaner och se fram emot vår och ljus ( och träning som håller i sig 😀)
    Kram

  2. Såå snyggt!!😍😍
    Vad har du på läpparna på bilderna fr Åre? Så snygg färg! Och dina vita hörlurar så snygga, var köper jag dem?

  3. Har samma tankar som du – nu känner jag att det är dags att återinföra lite sundare vanor efter en lång och skön julledighet! Jag tycker dock det är svårt att hitta på nyttiga middagar. Om du har tips så tas inspiration gärna emot! 😀

    1. Det finns ju kvar i källaren men jag förderar gymmet och komma iväg på träning och mer maskiner💪🏼😊

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg