BANIANTRÄD

 

 

Idag mina vänner så är jag tyvärr inte tiptop direkt, migrän och fryser. Brrr. Ligger just nu här under duntäcket i soffan och kikar in till er medans jag väntar på att H ska fixa middag. Tror det blir en tv-dinner minsann med barnen och sen bums i säng! Men först så bjuder jag på ett pics på mitt nya Banianträd. Så fint träd att ha inne tycker jag! Ska vara tåligt också, goodiegoodie. Trädet ser ut som ett mellanting mellan Fiolfikus och Citroninträd typ, så där tjocka friskt gröna lite större blad. Är väldigt inne på större krukväxter nu, träd och yviga plantor och sånt som klättrar. Spännade blad och form, inget pluttigt i fönstren. Tänk er sen när trädet vuxit till sig, har sett praktexempel på Insta i olika häftiga inredningar som är huur fina som helst. Tycker jag ser riktigt maffiga krukväxter överallt förresten.

.

Om ni också är sugna på stora gröna fräscha växter så kan jag tipsa om att Plantagen just nu har 30% off på såna! Det var där jag hittade mitt träd. Och detta är ingen betald reklam utan helt enkelt bara ett vanligt tips från moi:)

.

.

KRAM

.

.

.

 

17 kommentarer till “BANIANTRÄD

 1. Hej Petra
  Så jobbigt med migrän. Jätte fint träd, men var kommer dina vardagsrums mattor ifrån? hur håller du dem fräscha? Krya på dig!

  1. Hej Sarah! Ja usch och fy och tack för kryahälsning🥰 Mina två vardagsrumsmattor (måttbeställda heltäckningsmattor) är de bästa, jättetåliga och tål att rengöra med fläckborttagninsgmedel om det behövs. Beställda på Caparol i Västerås

 2. Precis den köpte jag här i Norge för några dagar sedan 😊:
  @youaremyfavoritefeeling

 3. Så fint träd, snyggt med lite storlek. Jag undrar den stora tavlan som syns i bakgrunden, var kommer den ifrån? Krya på dig

 4. Jättefint träd, gillar också när de är lite större. Väldigt snygg kruka till också!
  Krya på dig!

 5. Vad har ni för nyans på ett golv? Eller är det riktigt parkett kanske? Ska nämligen beställarna dagarna och den här nyansen är precis vad jag letar efter! ✨

 6. Vilken storlek köpte du på trädet?
  visst är det bergs potter kruka i största modellen?
  mvh Maria

 7. Bara ett tips gällande krukan. Det ser ut som att det är en av Bergs Potter som inte är glaserad? Om fatet inte är glaserat bör du vara uppmärksammad på att det kanske kan gå fukt genom kruka och fat så att du behöver skydda ditt fina golv.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg