WELCOME TO CHIPPENDALES

.

Nej jag är ju inte riktigt tippletop och har gått och frusit i ett par dagar, har den där huvudvärken fram och tillbaka och är typ tom på energi? Galet trött också och skulle kunna somna stående. Har en del som behöver göras men tar det soft ett par dagar, jag är ju ändå min egen och har förmånen att styra sånt. Proppar i mig vitamin och dricker massa med vatten (som man ska) och läser och ser filmer/serier och idag måste jag tipsa om nya Welcome to Chippendales på Disney+! En otrolig men sann historia om hur en indisk invandrare, Steve Banerjee, som jobbar på en bensinmack i LA på 80-talet lyckas skapa den  världsberömda strippklubben för kvinnor – Chippendales.

.

.

.

Har ni sett Pam & Tommy som också går på Disney? Det är samma skapare som har gjort den här serien också. Jag har inte sett alla avsnitt än men det är såå välspelat, min nya superfavvo Murray Bartlett (från White Lotus) är fantastik som den sliskiga självgoda koreografen Nick De Nola. Spännande, tragisk, galen, rolig och alltså sann historia.

.

.

.

Lill- lördagens serieips var detta mina vänner! Nu ska jag och barnen bestämma vad som ska Foodoras hem till middag här (H är bortrest)  och jag önskar er alla en fin kväll🤍

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “WELCOME TO CHIPPENDALES

  1. Tack för serie-tips! Och tack och lov för Foodora 😉 Använder dom titt som tätt när latheten sätter in 🙂 Ha en fortsatt fin vecka!

  2. Alla vinklar och rum ser så himla fina ut hos dig! Jag hade velat kopiera precis allting rakt av! Hoppas att du snart känner dig helt kry 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *