TILLBAKA FRÅN BEHANDLING & HOPPA FRANSARNA GIRLS

.

Gillar att vi har en större hall precis innanför extrén och att det första man gör är att ser in i vardagsrummet när man kommer hem till oss

.

Knäppte av ett pics i hallen när jag kom hem från dagens lilla besök hos min bästa hudspecialist! Älskar att gå över en sväng till henne, det blir alltid så himla bra (och yes lovar jag ska göra ett separat inlägg om mina behandlingar) Kanske inte så himla skönt men effektivt! men som jag känner mig i kroppen just nu så skulle jag behöva en riktigt sån mjuk varm skön spabehandling. Ryggmassage ni vet och så blir man inbäddad i ett skönt fluffigt täcke medans någon pillar med ansiktet, aaaah. Spadoften och sån där soft musik man alltid somnar till japp det är det bästa jag vet. Förut gick jag och gjorde fransarna regelbundet och det var s å skönt! Så extremt avkopplande med det där försiktiga pillet på fransarna, det kan jag verkligen sakna. I ca 10 år höll jag på med detta var tredje vecka ungefär men jag saknar ABSOLUT inte fakefransarna (använder serum som gör fransarna tätare och fina istället) Kliigt, meckigt, fick jättesvullna trötta ögon (trodde det var åldern men det var limmet!) det är dyrt och sen är det ju faktiskt inte ens snyggt, man blir ju liksom blind ibland och hellre kortare glesare fransar en tung, ledsen & trött (gammal) look:) (Och då hade jag alltid de tunnaste, kortaste och mest naturliga fransarna ändå) Jag rekommenderar och tipsar om mycket här inne med jag skulle faktisk inte råda någon till att göra sina fransar (Lolo har också slutat och det är nog rätt ute nu. Det blir en vanesak men fransar och man får galet glesa tunna fransar när man slutar, jag hade typ inga, men det fixar sig på ett par månader ) Köp lösfransar ist till de tillfällen du vill ha extra wowfransar!

..

Nu är det dags att kila ner i gruvan med ett lass lakan (vilket evighetsgöra detta är) men vi ses snaaart igen tjejer!

.

KRAM

.

.

.

14 kommentarer till “TILLBAKA FRÅN BEHANDLING & HOPPA FRANSARNA GIRLS

   1. Eller hur det bästa!
    Tycker dock man måste pausa serum ibland för att de ska bli riktigt tjocka och långa igen.

 1. Vill gärna höra mer om dina behandlingar och annat piff och trix. Älskar när du tipsar om allt härligt du hittar på! Drömmer fortfarande om en glimt över din parfymsamling.. <3

 2. Så bra med ärligt uttalande angående olika saker!👏👍
  Hur skulle du säga ärligt angående Hairtalk, sliter det mer på ditt egna hår när du har det?
  💁‍♀️

  1. Anna, jag har haft HT i fem år. Det sliter inte det minsta på håret (inte på mig i alla fall). Det är snarare så att mitt eget hår verkar må mycket bättre av att jag inte stylar så ofta längre. Behöver inte klippa topparna lika ofta som förr och det känns som att HT-slingorna skyddar. Kan inte tänka mig att vara utan dem! Har dock gått från 12 st till hälften. 🤭

 3. Fransarna och ankläpparna hoppas jag snart får bli ett minne blott! Serum tycker jag också funkar förvånansvärd bra. 👌🏻

 4. Jag tål varken hemmafärgning av fransar eller lashlift så jag skulle aldrig våga extensions. Har fått allergiska reaktioner av båda och det är sååå plågsamt. Tar en vecka med Livostin ögondroppar innan det blir bra.

  Nu tycker jag det ser rätt sunkigt ut med lash extensions och är nog ute precis som du säger. Men lashlift hade jag gärna gjort, det blir så fint.
  Får nöja mig med en bra mascara, det är inte fy skam det heller!

  1. Håller med om ”sunkigt”! Det ser billigt ut. Lika fult som för mycket fillers i läpparna.

 5. Har testat xlash, funkade okej men irriterade mina ögon. Leonites gav mig mycket bättre resultat, från korta till långa och täta fransar, och ingen negativ påverkan på eller i ögat så det är det bästa för mig iaf.

  1. Tack för tipset, jag upplevde samma med xlash – funkade jättebra, men irriterade ögonen. Ska testa Leonites.

 6. Det är nog slut snart ändå med en stor del av denna lyxkonsumtion nu när konjunkturen dyker neråt. Vanliga människor måste prioritera livsmedel, räntekostnader, elräkningar och drivmedel. I Stockholm är det redan mindre folk på lunchrestauranger t ex och jag ser att inte lika många handlar snittblommor längre. En ny verklighet som kanske till och med är lite sunt!

 7. Kan ochså verkligen rekommendera Xlash, testade det ett tag och var så nöjd!
  Fransförlängning känns nästan hopplöst ute nu. Min 16 åriga dotter har använt såna lösfransar för hemmabruk , men även hon har börjat dra ner på det och investerat i bättre mascara.
  Jag har provat fransförlängning och visst blev det fint, men det slet på mina egna.

  Kramar

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg