SNYGGA LAMPOR TILL TOMMA FÖNSTER

REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDIC NEST

.

Ovan numera klassiska Kizu från New Works i marmor – toksnygga och prisvärd! Finns här

.

Tjngegling  lördagsbloggen!

.

Idag tänkte jag kika in och tipsa om ett helt knippe av favvolampor – båda såna som jag redan har eller som jag tycker är tokfina och önskar. För när man tog bort all mysig julbelysning för någon vecka sedan så blir det ju så m ö r k t igen och det är ju några månader kvar tills vi åter igen för ljusa härliga och långa kvällar!

.

Lmapor eller ljuspunkter kan man helt enkelt inte ha för många av. Se till att de är utspridda över rummet och lyser ungefär lika starkt eller dimrat – då blir det skönast. Men de behöver absolut inte lysa på samma sätt – dvs mixa gärna olika typer av lampor som en skrivbordslampa, en klar lampa, en tygskärm eller en glas lampa osv så blir det mer intressant och levande. I fönster vill man ju dock ofta ha ett sken som är bländat och som inte blänker i glaset. Jag gillar soft mjukt lampsken i mina fönster. Vi har rätt djupa fönsterbrädor som rymmer de flesta bordslamporna men så är det ju inte överallt, vid sekelskiftet hade man ju ofta inte ens fönsterbrädor och standardfösnterbrädan är ju inte den djupaste.

 

Så nedan ser ni tips på olika snygglampor i spännande former i olika storlek och prisklass för alla fönster! (Psst Och de flesta av dessa snyggingar är ordentligt nedsatta också hurrey:)

 

.

1. Vi börjar med den här knubbiga härliga godingen med marmorben som finns här, perfekt fönsterlmapa 2. Sen har vi min älsklingslampa all time som är Atollo i Opal från Oluce. Har två små en en medium. Gaaalet fint sken och tidlös och har dimmer. Just nu är medium nedsatt med 3000 kr och finns här. 3. De här svampaktiga snyggingen går att ladda och flytta runt och även ha ute! Hur fint att ha en bordslampa p å matbordet? Kommer från Gubi och finns här. 4. En till uppladdningar portabel ute/innelampa som liknar sten (finns i två andra färger också) och som har fyra ljusinställning plus fjärrkontroll och har ett toppenpris finns här 5. Tycker den här HK Livinglmapan Mushroom i krom är så där riktigt retrosupercool. Finns här. 6. Flowepot är älskad av många och den här i krom som liten och nätt och portabel  (och kan dimras) passar i alla fönster (och på soffbord!) Har nu riktigt bra pris här7. Denna unika planetlikande läckra lampa från Moebe har jag själv varit sugen på ett tag. Finns här. 8. Den här båglampan från Ferm Living och är också en riktig favvo (hade 3 men har numera 2 pga av någon kort person om börjar på M:) Finfint sken, petite och lättplacerad och dimbar. Passa på att fynda här. 9. Retrolampa i vitt glas med swirlmönster i ljusbrunt i trenden svampform. Ger även den ett sånt mjukt soft sken och finns här. 10. Till sist den här lampan från 101 Copenhagen som jag själv gick igång på. Enkel, väldigt lättplacerad och vaäldigt läcker i de flesta fönster. Finns här.

.

Hoppas ni fick lite inspo till eventuella nya lampinköp! Nu ska jag ut och halka ner på stan här en sväng (s å halt, kallt och rått i Småstaden idag, brrr) men vi ses imorgon igen vänner<3

.

KRAM

.

.

..

4 kommentarer till “SNYGGA LAMPOR TILL TOMMA FÖNSTER

  1. Åh, kan du inte tipsa om snygga golvlampor? Lätt och hitta för dyra såna tycker jag 😅

  2. Jättefina lampor men att skicka efter från Nordic Nest får man hålla andan varje gång man öppnar paketen…Jag har råkat ut för 7 av 10 gånger att innehållet varit trasigt när det kommit. Jag vet också att jag är inte själv som råkat ut för det. Kan inte skylla på fraktbolagen heller då när jag skickar efter från andra har det varit helt…

    1. Jag håller med om det. Jag har helt slutat att beställa därifrån. Beställde ett litet bord med marmorfot (samma som Petra har) när det kom fram var det helt trasigt trots att kartongen var hel. Dessutom var det ingen marmorfot till bordet bara en fejk marmor yta på en cementklump. Så det sk designbordet sjönk i mina ögon.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg