LÖRDAGENS SKÖNA JEANS

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Halli hallå vänner, hoppas ni mår bra! (Statusen här hemma idag struntar jag att gå in på för o r k a r inte tjata mer sjukstuga) En riktigt vårkänsla fick jag idag när jag var ute en sväng och herregud vad skönt det var. Ni vet soool, 8 grader varmt, fågelkvitter, grusiga vägar och jag t r o r att jag tom hörde en motorcykel. Jisses vilken lycka, om vi inte är där riktigt än så är vi där snaart. Ska börja planera lite vårfix i trädgården,, som jag LÄNGTAR efter det. När man är lite av en trädgårdstok som jag så är ju som att hälften av ens hobbytid försvinner på vintern! Hur som helst, nu börjar man ju vilja ha lite vårigare plagg och gärna lite färg. Köpte en så snygg neonlimegrönstickad  tröja för några veckor sen (den har skymtat förbi tidigare) och matchar med ett par nya riktigt perfekta vårjeans. Lite croppade och liite vida, perfekta avslappnande vardagsjeans i sån fin jeansfärg.

.

.

.

Jeansen som heter NEA finns här. Psst Just nu är det 20% off på alla jeans hos Lindex (och de har faktiskt s å snygga sköna modeller, har flera själv)

.

.

.

Köpte några vallmo nere på stan också i magisk persikafärg – hej extra vårkick med dem!

.

.

.

Min tröja hittar du här.

.

.

Nu är det en liten som ropar på mig här att jag måste komma så bästa att undersöka saken men ha en mysig lördag vänner!

.

.

KRAM

.

.

.

 

9 kommentarer till “LÖRDAGENS SKÖNA JEANS

  1. Sicken pastellbabe!
    Riktigt fräsch look och fina bilder som vanligt. Och bilderna på ditt kök i tidigare inlägget, dör så fint det är, så tidlöst och klassisk, ett av de vackraste jag vet.

    Ha en fortsatt fin lördagskväll!

    1. Omg…det finns så mycket konstiga människor på vår jord..
      Vad är det ens för fråga :D?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg