LITE MIMOSA FÅR LYSA UPP

INNEHÅLLER ANNONSLÄNK NORDIC NEST

.

Det finns ju snittisar som gör en nostalgisk, snittisar som är galet vackra och så snittisar som gör en happy! Mimosa är just en sån uunderbar blomma som gör iaf mig lycklig, åh bara den därd o f t e n. Så galet fräsch och sen de där gula söta bollarna. Perfekt att piffa med i hallen en sån här grå & iskall dag! Så alla som kommer in från kylan och blåsten blir på bra humör igen liksom:)

.

.

 

Gillar ni min mässingsvas så finns den här. Själv tycker jag den är supersnygg! Så himla praktiskt med en riktigt smal hög vas (den är tung så den står ordentligt) på mindre bord. Dagens vastips (är nämligen nedsatt också)

.

Idag tänkte jag tipsa om en tvserie!

.


.

.

CB Strike på HBO! Jag iofs bara sett den första säsongen  (finns fyra och den första är från 2017) men jag tycker denna brittiska deckarserie har allt man kan önska (är baserad på deckare skrivna av J.K Rowling)  Spännande, snygg och riktigt bra skådisar! Charmig utan att vara brittisk-deckar-fånig och inte för Nordic Noirläbbig med dansk hjärnsubstans som ska närstuderas ni vet:)

.

Sen vill jag faktiskt kasta en liten liten tomat på en ny serie och det är nämligen Kapningen på Cmore. Herregud vilken seeeg serie? Så besviken, hade hoppats på bra svensk serie med massa spänning. Har ni förresten kollat på Läckerbergs nya deckarsåpa Strandhotellet? Har visst blivit rejält sågad av recensenterna så kanske ingen idé att börja titta  (men ibland håller man ju inte alls med dem)

..

Nu ska jag ta mig ut i kylan igen och köpa Sushi åt oss här! Är så galet sugen på laxsushi till middag och som vanligt vill jag ha massa extra inlagd ingefära.Mmm Typ beroende av det. SÅ gott (Hade en burk i kylen som jag gick och nallade ur hela tiden men den är slut nu:)

.

Ha nu en mysig kväll alla!

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “LITE MIMOSA FÅR LYSA UPP

  1. Instämmer, ”Kapningen” segare än seg. Ger upp efter två avsnitt.

    Mimosa är ljuvligt. Jag har ett underbart minne från en levada-vandring på Madeira, då jag vandrade genom en fantastisk mimosa-odling, rader av mimosaträd/buskar, det var som en dröm💛

  2. Älskar när du bjuder på dig själv, du är så rolig, ”kastar en liten tomat på” 😆

  3. Tack för serietips! C.B Strike verkar riktigt lovande. Gillar i och för sig danska mörka deckare också. 😉

  4. För ett tag sedan skrev du om lösögonfransar som du använder vid festligare tillfällen. Vilket märke rekommenderar du?

  5. Tipsar om Limbo på Viaplay, en väldigt bra serie.. Och även Mare of Easttown, på Netflix.
    Gillar din blogg, lite av varje, fortsätt som du alltid gjort😊

    1. åååh Limbo..den vill jag se. 🥰
      Petra..så himla fint du har det!

  6. Alltså, ditt hem 😍 Så otroligt fint! Och den där vasen var verkligen läcker.
    Tack för både inredning och tv-serie inspiration. Ha en fortsatt fin dag.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg