GODA GRÖNKÅLCHIPS & GLAD KVINNODAG!

.

Idag firade och jag och mina döttrar internationell kvinnodag inte med en tårta utan med Lolo´s mumsiga hemfixade grönkålschips! Vi var på Ica och hittade inget mumsigt eller festligt vi blev sugna på så då bestämde tydligen Lolo att vi skulle vara nyttiga istället. Tvära kast haha (vi är så lika hon och jag:)

.

..

.

Vi har aldrig gjort grönkålschips tidigare men det var ju hur enkelt som helst och blev extremt läckert krispigt! Bara att sättaa ugnen på 160 grader, blanda ett par msk rapsolja med 1 krm salt och svartpeppar och sen massera in i de mjuka grönkålsbladen (själva hårda stjälken skär man bort) och sen in i ugnen i ca 10 min. Mums, jag hade varit på gymmet innan så det kändes extra fräscht med grönkål till mellis!

.

.

Jag och mina älskade döttrar! Tänk att jag har fått två lika underbara men rätt olika både på utsidan och utsidan<3

Men v ä l d i g t kärleksfulla och snälla båda två och starka och just det är jag så otroligt glad  över. För stark behöver man vara som tjej, orättvisor och kränkningar finns fortfarande tyvärr (och är fullständigt hemska i vissa delar av världen)

.

.

.

Nej ta ingen skit mina döttrar, stå upp för er själva och era systrar<3

.

Hoppas ni har en riktigt fin dag damer!

.

KRAM

.

.

,

 

12 kommentarer till “GODA GRÖNKÅLCHIPS & GLAD KVINNODAG!

  1. Fina tjejer och trots att de är olika är de väldigt lika dig bägge två. Som mig och min syster, vi är jätteolika, men vi båda får alltid höra hur lika vi är mamma.. ☺️💗

  2. Jättegott med grönkålschips och även med rödbetschips. Hyvla färska rödbetor på en mandolin och gör lika som med grönkål men kräver lite längre tid i ugnen

  3. Din yngsta dotter är ju madonnalik så vacker och äldsta lika vacker som du, sen är det ju bäst med insidan förstås, men det sitter ju inte ivägen att vara snygg.

  4. Brukar du läsa igenom din texter innan du lägger upp dem? Är ofta fel i dem. Tänker att om man har jobb som bloggare så borde man väl läsa igenom sina texter så att vi kan få läsa ordentligt.

  5. Så vackra ni är alla 3, och din yngsta som blivit så stor. Har följt bloggen sen hon var bebis, tiden rusar…

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg