CARGOBYXOR

 

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

En av vårens trender är ju den vida cargobyxan och här har ni en riktigt schysst dressad variant! Som inte är så militär utan mer en snygg blandning med vid byxa och stora fickor ned på benet. De ska vara så här lite baggy  (lite som JLC på 90-talet! S o m man hade nedhasade baggybyxor då med ett par schyssta Björn Borg eller Calvin Klein stringisar under som givetvis syntes eftersom man hade en croppad vääldigt tight Dieseltisha köpt på Solo Norrmalmstorg. Så Palladiumkängor till. Mums så snyggt!)

.

.

.

Gillar att ha en helsvart outfit oh har det ofta. Funkar liksom alltid.

.

.

.

Matchar cargobyxan med en skön mjuk fint urringad tunn tröja, kanske den mest användbara tröjan.

Cargobyxan hittar ni här och fina bomullströjan här

.

.

Nej nu ska jag kila ner till köket och vräka i mig H´s mumsiga friterade kyckling med thaisås och sen blir det en stor påse smågodis under täcket i soffan! Hej igen PMS´s du har verkligen absolut inte varit saknad (nej jag har fortfarande inte fått hjälp med den..:/)

.

Ha en fin kväll!

.

KRAM

.

.

.

10 kommentarer till “CARGOBYXOR

 1. Jag, och säkert många av dina läsare, ser fram emot inlägget (du lovat!) om vilka salongsbehandlingar du gör. Vilka, hur ofta och vilka du tycker har bäst effekt. Hoppas det kommer snart! 🙂

 2. Gissar att det är TLC du menar, SOM jag lyssnade sönder deras Waterfalls, No Scrubs och Creep på 90-talet, måste nog köra en nostalgikväll med deras låtar när jag brassar tacos ikväll. Och stilen coppade man ju, korta magtoppar och baggy brallor 🙂 Som är så modernt nu igen..

  Ser supersköna ut de du har på dig, och snygga!

  Trevlig helg!

 3. Å jädrar va du är snygg å ”små”skorarna också. Skitsnyggt!
  Kram!

 4. Hej!

  Chansar och skriver till dig… du som kan Västerås 🙂

  Behöver någon som kan hjälpa mig med smink och en enklare håruppsättning i Västerås när jag och min blivande ska viga oss. Vi gör detta bara vi ❤️

  Så om du vet något ställe, hojta gärna 🙂

  Tack för en grym blogg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg