HÄRLIG PÅSKINSPO

REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDIC NEST

.

En härlig påskdukning som gör en h a p p y! Gulrandig vas här, lila hög vas här, glasägg här, rosa ljusstake här, låga gula glas här

.

Påsken väntar ju runt hörnet (ja iaf om 3 veckor) och ni som följer HofP vet ju att jag ääälskar påsken. Kan var min bästa högtid – det är ljuvlig våår då (spelar ingen roll om det snöra för när det är april är det vår ändå) det är glatt och härligt och ljust och man kan ha lite underbara påskiga accentfärger hemma (gult, rosa, grönt, lila mmm) och man får äta den där goda traditionella firarmaten fast varvat med GODIS också. En godishögtid, what´s not to like?

Och så inte mycket måsten på påsken – man måste inte gå på fest, man måste inte dansa små grodorna på någon äng, man måste inte soligt väder och vara ute hela dagen, man måste inte dammsuga barr, man måste inte binda krans, man måste inte shoppa hundra julklappar och man måste ingenting förutom bara mumsa ägg och nypa ett par grenar och sätta ett par fjädrar i om man vill:)

.

.

.

På påsken kan man bomba på med färg: Hög påskhare här, liten prickig påskhare här, ljusgrå linneduk härlila-gult glas på fot här.

.

Kanske är det för att det är lite mer kravlöst med påsk som den är extra härlig? Fast jag älskar ju personligen att just pynta loss och fixa festligt (åh att göra de där överraskningsägg åt barnen, så mysigt) I år ska vi dock inte vara hemma hela påsklovet utan åker med vänner till fjällen en sväng men påskfint ska jag göra hemma ändå så klart..

.

Drömdukningen på påskbordet hemma hos mig: Klassiskt (2023 samlarägg) Royal Copenhagenporslinsägg här, vit knölig kanna här, galet vacker vas här, retroglas här, ägg med glasmosaik här, porslinshare här, ljuvlig vårig Hammershøiassiett här, vackra lila ljus här, vita linnservetter med gula ränder här, gul glasljusstake här

.

..

Dagens inspo var det! Ikväll är jag gräsänka här hemma så nu ska det minsann ”Foodoras loss” haha (jag brukar iofs laga middagsmaten men när det bara är jag och kidsen hemma så är det så mysigt att köra lite tv-dinner med något färdigt gottgott:)

,

.

KRAM

,

.

.

3 kommentarer till “HÄRLIG PÅSKINSPO

  1. Åh, kan inte du tipsa lite vad man kan ha i påskägg förutom godis till barnen 🐥 Och håller helt med, påsken är mysig och kravlös❣️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg