SNABBT FRÄSCH HUD – MITT BÄSTA TIPS

REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

.

Det här är mina två nya hudvårdsälsklingar, en klassisk exfolierande peel denna gång (kört väldigt mycket med syra) och så en riktigt mojsig mask som verkligen bombar min hud med fukt och ger mycket flow. Alltså det här visade sig vara en riktig superkombo för min hud!

,

Just nu är ju huden som mest behov av fukt efter vintern med kyla, blåst och knastertorr inneluft. Ja jag tar hand om min hud noggrant med professionell hudvård och tillåter den inte att tappa det helt men även jag blir lite torr och det blir i n t e bättre med åren direkt kan jag lova . Nu var jag ute efter ny mask som skulle ge mig bara det – fukt – och så var jag sugen på en sån hederlig peel med korn. För att få bort lite djupliggande smuts och torra fläckar och få ny lyster. Ibland kan byten vara precis det man behöver! Ibland får jag frågan varför jag byter märken och produkttyper och det är för att min hud mår himla bra av det helt enkelt. En nystart några gånger per år är absolut inte fel.

.

.

Jag läser så gott som alltid omdömen på nätet när jag börjar med något nytt. Nu var det dags för koreansk hudvård från Klairs som har flera hypade produkter med fantastiska recensioner. Men passade de mig? Vi börjar med peelen. En peel med svart socker som avlägsnar döda hudceller, pormaskar och renar porerna på djupet. Den är anti-bakteriell och hindrar tecken på åldrande genom att den stimulerar cellförnyelsen. Jag tokgillar den för den ”river till” lite och ger mig en riktigt ren len babyhud. Jag har ju en tendens att kunna få acne/orenheter på hakan men det känns faktiskt som den här (i kombo med masken) rengör på bästa sätt, de har blivit mindre (och utbrotten färre) Kör 2 ggr i veckan.

.

.

.

Peel för att få fräsch hud med lyster är a och o! Klairs sockermask tar med torrt och fjälligt och löser upp talg/pormaskar på djupet.

.

Klairs Gentle Black Sugar Facial Polish hittar du här

.

.

..

Sen har vi denna mummakardemumma till mask! Wow alltså. Obs! Den här masken är speciell och känns inte som något annat jag provat. När jag började använda denna så tänkte jag men vad ä r det här – det är som att smörja in sig med bruleepudding! En alldeles studsig lite märklig textur till mas är det och när man tagit lite i burken så återgår den liksom till sin form och ser orörd ut. Men den smälter när man masserar in den i huden och blir som en lite kylig och pirrande mask som gör MYCKET för fukt och lyster. Man känner liksom att något händer och jag är helt beroende av den här masken nu. Kan används som nattmask (perfekt för vintertorr hud och för mig), som dagkräm (funkar med foundation på, jag har testat) och är mycket dryg. Rekommenderas varmt!

.

.

.

Gör huden silkeslen och det känns att den går ner lite på djupet.

Klairs Freshly Juiced Vitamin E Mask hittar du här

 

 

Nu ska jag förbereda inför en födelsedag imorgon! Frukostbord ska dukas och paket ska slås in för imorgon fyller min stora lilla brown eyed girl hela 1 9 år… Gaaaalet.

 

 

Ha nu en mysig kväll!

.

KRAM

.

.

.

1 kommentar till “SNABBT FRÄSCH HUD – MITT BÄSTA TIPS

  1. Låter superhärligt å jag känner igen den där wowkänslan!😍
    Har alltid undrat hur pormaskar försvinner med en peeling? Tycker inte ens att en ansiktsmask löser det ☺ endast en djuprengöring hos proffs med portömning funkar f mig iaf.
    Någon som kan förklara hur det funkar? 🤗

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg