KALAS PÅ LANDET

.

Idag denna soliga sköna majsöndag så har tiden verkligen bara swishat förbi! Hade så mycket som jag tänkt att jag skulle göra men hann inte riktigt med, får ta nya tag imorgon helt enkelt:)

Den mesta av tiden gick ju så klart åt kalaset som vår Moje hade med klassen och det blev ju s å bra. Bästa vädret man kan önska och vi var ute på landet med ett helt gäng med gulliga små kalaspeppiga klassisar. Så kul att se dem tillsammans! Temat var Pannkakskalas på Kungsbyn (en djurgård utanför Västerås med aktiviteter)

.

.

På Kungsbyn bjöds det alltså bla på pannkakor och så fick barnen åka traktorflak och mysa med lemurer och mata jakar, får, vildsvin, åsnor, rävar och hälsa på ormar (Moje var helt modigt och hängde en enorm kungsboa runt halsen!) En väldigt spännande och småläskig show bjöd det också på!

.

.

Trötta men nöjda efter att haft kalas idag!

.

Jamen man blir ju verkligen såå seg efter att ha haft kalas! (någon som känner igen sig?) Jag beundrar iaf verkligen alla ni pedagoger och fritidspersonal som har stora grupper av barn runt er varje dag. När det är så många små att hålla reda på och kolla så att alla mår bra och är måtta och nöjda och glada och inte gör illa sig osv, vilket jobb för en hönsmamma som jag:)

.

Nej nu blir det sängen och en deckare här för moi! Men vi ses imorgon igen godingar<3

.

KRAM

.

.

3 kommentarer till “KALAS PÅ LANDET

  1. Ser så mysigt o härligt ut💕🫶o med alla djur. Såna kalas hade mina barn älskat då dom var små🐑🐐🐮🐌🦧🐈🐕❤️🫶tack för en bra blogg, började läsa då Bea var liten, hon är lika gammal som min dotter❤️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg