THE DRINK UP! SERUM

REKLAM FÖR SKINCITY

.

Jag ÄLSKAR att få hem mina beställningar från Skincity. Att plocka upp burkar, flaskor och tuber och  testa ny hudvård – prova mig fram och ge min hud omtanke och kärlek är bara så härligt. För bra hudvård g ö r verkligen skillnad och är huden fräsch och fin och mår superbra så mår jag också superbra!

Just nu har Skincity dessutom 20% off på utvalda Skin Essentials och idag ska jag tipsa om mitt nya superhärliga serum som är en av dessa…

.

 

Serum är ju bara det bästa? Det är det där lilla extra som kickar igång huden efter rengöringen och en superboost som lätt tränger ner i huden. Finns många bra på marknaden och nu har jag provat ett nytt som är väldigt populärt – The Drink Up! från Plantheque.

Plantheque har plantbaserad vegansk hudvård som är fullmatad av naturliga och kliniskt bevisade ingredienser. Resultatinriktad hudvård som är snäll mot naturen! Jag älskar dessutom deras förpackning som känns väldigt fräscha och lyxiga.

.

.

Detta mycket återfuktande serum med bla hyaluronsyra, glycerin och sodium PCA smälter in i huden och ger ett plumpande resultat direkt. Jag använder det både morgon och kväll och är smått beroende! (Den är dryg så det behövs inte så mycket)

.

 

.

Hos Skincity hittar du professionella hudvård och make-upmärken och du kan även få rådgivning av hudvårdterapeuter om du är osäker på vad just din hud behöver!

.

Och som sagt – 20% off nu på The Drink Up! serumet och på massvis av andra härliga sköna produkter för maxad fukt och glow. Du hittar dem här.

.

KRAM

.

.

.

19 kommentarer till “THE DRINK UP! SERUM

 1. Hej!

  Jag är nyfiken på om du fortfarande tar mellanpillret slinda? Läste ett inlägg 2022 om att du hade börjat o att det verkade lovande mot pms. Jag lider av svår pmds så fått det utskrivet men är lite nojjig att börja pga ev biverkningar. Står om viktökning, sämre sexlust, acne osv. Fick du några biverkningar?

    1. 😅 oj.. att jag försökte vara snäll vid den första frågan? Sen när blev det något fult?
     Ni 3 påminner om de som mobbade andra i skolan. Eg. bara osäkra tjejer i grund och botten.

 2. Låter som ett härligt serum! Jag blir lätt yttorr så det ska jag skriva upp på min lista.

 3. Åh jag känner tvärtom. Hade perfekt hy innan jag började mixtra med diverse serum och sånt. Hederligt tvål och vatten och nivea funkade bäst för mig.

 4. Alltid lika classy Petra! Jag älskar serum. Min hy blev fantastiskt fin sedan jag började m det 🥰

 5. Vilken än produkt/behandling som använts till munnen verkar ha sneda och knöliga läppar som biverkning: Vad hände? Naturligt är bäst….. 🙁

 6. Om du inte är osäker eller avunsjuk Millan så undrar jag verkligen vad det är? Just iom att du nervärderar andra människor med dina syrliga och ironiska kommentarer som du fäller om mig och andra och till Petra.
  Då återstår det bara att du helt enkelt inte mår bra och känner dig lycklig. Människor som mår bra och trivs med sitt liv har inte det behovet att bete sig som du gör. Oavsett, så säger ditt sätt mer om dig än du tror. Du kan kräkas på mig å alla andra men behåll gallan för dig själv. Du behöver inte skriva det till någon annan.

    1. Vet du Åsa, jag tror inte att någon i det här mobbargänget kan det faktiskt. Då skulle de behöva tänka efter och det tror jag helt enkelt inte är möjligt. Det är mycket lättare att agera drygt och elak och gömma sig bakom nätets anonymitet.

     1. Hahahha tack Maja <3, det var det roligaste jag läst på länge 😀 "helt enkelt inte är möjligt".
      Ja, det är alldeles för lätt 🙂
      Önskar dig en toppenhelg!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg