FREDAG MED MÖSSPÅTAGNING

.

Min älskling som har sin mösspåtagning idag! Alltså man blir ju bara sååå rörd när man ser sina barn i studentmössa, stora och vuxna och redo att flyga ur boet… Jag är ju typ världens känsligaste när det kommer till just skolavslutningar (alltså jag får typ världens nostalgiattacker och börja böla direkt vid när det det stäms upp i  Den blomstertid nu kommer) och studenten är ju liksom extraallt, vi får se om den här mamman bryter ihop totales på skolgården om någon vecka buhuu! Annars så har det varit en riktig intensiv vecka när det gäller skatterna med bla supersöt Pippimusikal för Moje och hans lågstadieskola, konserter med Beas skola som kör i Konserthuset (såå fint var det) studentspexet för Lolo (80-talstema och Lolo var utklädd till rockare i skinn från topp till tå och klassen kom tvåa!) och så tre olika barnkalas på det. Och så en sjuk mamma på det (och en bortrest pappa några dagar) men jag mår  f a k t i s k t helt ok idag! Äntligen! Jisses vad man uppskattar den känslan av att vakna utan huvudvärk, halsont eller värk i kroppen när man känt sig risig av och till i  flera veckor. Så nu är jag tillbaka med ny energi och har ju maaassa att ta tag i som har släpat efter här. Både här hemma och med olika jobb och så studentförberedelser också. Tusen saker som behöver att bockas av känns det som så bara att kavla upp ärmarna och sätta igång!

.

Önskar er en superfin junifredag! Tänk att det är juni och alltså SOMMAR nu, hur härligt!?

(Och här i Småstaden skiner solen men hallå  sköna sommarvärmen var tog du vägen??)

.

KRAM

.

.

 

 

8 kommentarer till “FREDAG MED MÖSSPÅTAGNING

  1. Åhh, vad fin hon är! Skulle hemskt gärna vilja veta vart smyckena kommer ifrån? Armbanden tänkte jag främst på! Speciellt det med berlocker? Även klänningen om det går bra? Ha en jättefin kväll! Hoppas på svar!

  2. Vad härligt med studenten! Låter som en fullspäckad tid framöver, hoppas du får hålla dig frisk! 🌸

  3. Så fin & vacker dotter du har.
    Det är vackert och rörande med skolavslutningar och vilken ynnest att få känna de känslorna.
    Du verkar vara en fin mamma😍❤️

  4. Så fantastiskt fin dotter, kopia på dig♥️så härligt med student👩‍🎓♥️♥️♥️

  5. Så fina foton på din dotter. Vad har hon för planer o framtidsmål, blir det att studera vidare?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg