BARRACUDA QUEENS

 

Åh ikväll har jag och tjejerna ätit svenska jordgubbar med grädde (men mums, årets första) och plöjt ett par avsnitt av sprillans nya Netflixserien Barracuda Queens! En riktigt härlig och kul serie som utspelar sig är 1995 (Hej mamma känner igen sig!) och som handlar om fyra festglada tjejkompisar från Djursholm som efter en stökig festnatt i Båstad börjar göra inbrott för att betala av skulder de dragit på sig där (närmare 175 000 kr)  Serien är spännande, snygg  och easy och skådisarna är riktigt bra! Vi sträckkollade alltså flera avsnitt och det är riktigt mysigt med en serie som både jag, Lolo 19 år och Bea 14 år gillar och vill se ihop:)

.

.

Trailern har vi här! Vrålsnygga Isabella Scorupco är alltså också med på ett hörn i roll som mamma.

.

Så det får bli måndagens serietips (Synd bara att det endast är 6 avsnitt och att de är så korta. Men PPPP får Barracuda Queens ändå!) Nu blir det lite måndagsmys här med H och ett glas rosé för det är ju leedigt imorgon och vår Nationaldag!

.

Ha en mysig kväll vänner<3

.

KRAM

.

.

4 kommentarer till “BARRACUDA QUEENS

    1. Haha! Vengaboys ”Boom boom” kom 98 serien utspelas 95…
      Vi som var med, vi vet 😀

  1. Jag tycker också som Petra easy, snygg och spännande….
    Den är så rolig! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg