SOMMARGREJ – ÄTA NYRÖKT FISK

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

.

Idag stack vi söderut till lilla Katthammarsvik för lunch! Det var jag som blev galet sugen på rökt fisk, när jag var liten så åt vi det ofta på Gotlandsomrarna. Mums. Då var det väldigt enkelt serverat på något rökeri i en liten fiskeby, nyrökt flundra på papperstallrik typ utan tillbehör eller ens bestick men jag tyckte det var toppen. Mina små älsklingar var dock inte lika pepp på just detta men jag kollade upp innan att det fanns pannkakor/saffranspannkaka på menyn också!

.

.

Rökt lax med färskpotatis och romsås i Katthammarsvik

 

Dagens tips – min söta vita linneblus med fina detaljer från Levete Room här (på sommarrea 40%)

.

..

Så detta är dagens Gotlandstips – Katthammarsviks rökeri! Perfekt utflykt när sommarvädret inte är strandväder (det var många som tänkte samma idag för det var fullt inne på restaurangen)

.

Nu blir det Allsången och drinkar här men ha en supermysig tisdagskväll!

.

KRAM

.

.

6 kommentarer till “SOMMARGREJ – ÄTA NYRÖKT FISK

  1. Har varit många gånger på Gotland men just Katthammarsvik har jag missat. Det närmsta jag kommit Katthammarsvik är Danbo naturreservat

  2. Så fina ni är! Ser härligt ut. Vad har Bea för snygg handväska?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg