AFTER BEACH

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Vilken stranddag vi fick idag här på Gotland!

Det tackar man verkligen vädergudarna för när vädret varit som det varit de senaste dagarna. Vi har hängt nere på vår strand nästan hela dagen och bara njutit av knallblå himmel, sol och bad 100%. Eller kanske inte jäättemycket av just badet för det var väl ca 15 grader i havet brrrr…  Men alla modiga badade, utom jag i vanlig ordning! Åt riktigt mumsig lunch nere på stranden också, H sprang upp till huset och hämtade ner lite Gin-pasta och rosé och köttbullar till barnen, mysigt mysigt.

Men nu är vi tillbaka uppe i sommarhuset igen och har ätit middag (jag gjorde fläkspannkaka – orkade inte att åka iväg till byn och handla annan mat men det blev gott det med)  och ska nu ladda för kvällen..

.

.

Hur fin är inte min nya sköna strandkaftan i tunn bomull? Såg den hos någon kollega (minns ej vem) och när jag såg den girl så knape jag den direkt. Så tunn och mjuk och inte så där varm som vissa kaftaner kan vara. Finns här.

.

.

Under kaftanen den här snygga stickade strandklänningen som också är ett tips! Perfekt att ha som en tunn cover-up på stranden (kanske inget man sladdar runt på stan i 🙂  Finns här

.

Hoppas ni också haft en riktigt fin dag!

.

KRAM

.

.

2 kommentarer till “AFTER BEACH

  1. Nej men vad är grejen med inget bad?
    Jag är en badkruka av rang! Men ändå så ger jag mig i efter mycket åjande och stånkande 😅 att det är för kallt osv…för det är det ju! M E N det är en ljuvlig känsla efteråt. Å jag vet ju det.
    Antar du utmaningen Petra?
    1 dopp innan ni åker hem? 😉

  2. Dear Petra, also your house in Gotland ist very nice. How do you keep your garden so nice. WHO is watering your garden in Gotland while you are away?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg