LÖRDAG I VISBY

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Igår gjorde vi Visby och det ordentligt! Först en tur ner till Kneippbyn och Pippilandet som är en liten söt tivolipark vid havet med Pippihus (Mojes önskan att åka dit så klart) Den där parken och huset har ju funnits där i eeevighet ja ända sen jag var liten och det värsta jag visste var Pippis hemska spökvind, en liten mörk labyrint högstupp i huset.Moje tyckte den var ”skiitläskig” och yes alla andra barnen har också tyckt att den varit superläbbig:)

.

Efter det åkte vi in till världens finaste lilla stad Visby och njöt av lördagen där! Strålande sol och varmt och skönt men ovanligt lite folk. Iofs hur skönt som helst för oss men man undrar ju hur det går för alla fina små butiker, barer och restauranger. Så här i mitten av juli så brukar det ju myllra av människor i kullrestensgränderna…

.

.

Lunch åt vi självklart på Strykjärnet (Creperie & logi) Att mumsa Normandiska crêpes där  har vi gjort i 15 år och det är fortfarande lika mysigt och  gott! Barnen älskar det stället.

.

.

Så gick vi runt i butiker och shoppade kläder och solsiar och krämer och annat smått och gott myste och åt glass i solskenet.

.

.

Och jag såg ut så här! I ny randig kjol som finns här (jag har strl 36) och just linnet jag har här verkar vara slut med liknande finns här.

Solisar Chimi och sneakers Inuikii.

.

Idag har vi varit uppe på Fårö hela dagen och haft en helt fantastiskt stranddag på stranden! Så himla härligt med massa sol och riktig värme igen eller huur:)

Nu är jag så där skönt trött i kroppen, solvarm i huden och nyduschad och ska kryp upp i soffan i pyjamasen och se en thriller men vi ses snaart igen.

.

Ha en mysig kväll alla!

.

KRAM

.

.

 

 

 

11 kommentarer till “LÖRDAG I VISBY

 1. Vilken mysig dag i Visby ni fick! Att det var folktomt beror nog på att det igår var första dagen på länge som det var strandväder och inte blåste halv storm här på västra sidan. Jag tror aldrig jag sett så mycket folk på stranden i Tofta så tidigt på säsongen som igår och idag. Alla har nog längtat efter sköna stranddagar! Ha det fortsatt fint på ön. Kram //Tina

   1. Ja v. 26-27 får man nog ändå kalla tidigt. V.28 brukar vara veckan då allt drar igång här på ön och v. 28-31 brukar vara de veckor då det är som mest folk här.

 2. När vi tog färjan över till Gotland över midsommar fick vi betala 8000 för oss fem och bilen. Jag tror att väldigt många avstår att åka till Gotland nu när det är så dyrt. Det är ju nästan billigare att ta flyget till någon stad i Europa.

 3. Fina bilder från underbara Visby👌🏻
  Reser ni inte ner till Normandie längre?

  1. Jodå det gör vi gärna men denna sommar så blev det bokat av min brors familj med vänner. Men vi har bokat en annan trip nästa vecka som vi ser fram emot!

 4. Älskar stråväskan på bilden från butiken! Minns du vilken butik fotot är taget i?

  1. Det ser ut som att det är på ”Akantus”. Min favoritbutik när vi kommer till Visby😊

 5. Jag tänker att den stora semester-vecka-28 startade ju precis i lördags, många har ju lite senare semester nu förtiden inbillar jag mig. Men det har verkligen blivit ruskigt dyrt med allt resande, vi är två vuxna bara men häpnar hur mycket ett boende kostar, eller så har jag blivit gammel-snål 😀😀

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg