GAAAAH – HATAR TEKNIKSTRUL

,

Åh det finns inte mycket som gör mig så irriterad som teknik som inte funkar!! Gaaaah jag blir vansinnig på sånt och tålamodet är ja ungefär noll, det liksom kliar av mig av frustration eftersom jag inte har en aning hur jag ska lösa problemet (och oftast kan man ju inte lösa det själv heller utan behöver en support som man får vänta på i evigheter..) Hur ofta har man inte känt att ja nu kastar jag den idiotiska strulande datorn/mobilen/hörlurar/högtalaren i närmsta vägg ist??

Hursomhelst, idag sa min ajfån 13 tack och hej efter att inte kunnat fungera normalt den senaste tiden och det blev en tur till Visby för en 14 istället så nu ääntligen kan jag fota och publicera direkt på min ista osv igen, utan att behöva låna någon annans, hallelulja! Dessutom matchar den ju mycket bättre min MacBook och jag älskar matchimatchi:)

.

Annars har vi haft ännu en härlig dag i Visby men mer om det imorgon – nu blir det Allsång här och tisdagsmys!

.

KRAM

.

3 kommentarer till “GAAAAH – HATAR TEKNIKSTRUL

  1. Ååå, jag känner så igen mig! De ska bara fungera de där teknik prylarna.
    Min mobil håller också på att ge upp. Jag har haft den i 7 år och den har fungerat klanderfritt, men nu börjar skärmen att släcka ner i tid och otid, så jag måste också köpa ny. Vet dock inte vad jag vill ha. Viktigast för mig är batteritiden, så där går automatiskt Apple bort. Fortsatt trevlig sommar!

  2. Underbara bilder! Vi har en kortare resa till Gotland bokad som vi såå ser fram emot! Älskar Gotland! Var har du köpt dina fina solisar? Tips på några bra shoppingställen man inte får missa?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg