PÅ SJÄLSÖ

INNEHÅLLER REKLAM MODELIN

.

Igår var vi i Visby för telefonfix och lunch och efter det så åkte vi upp till mysiga bageriet Själsö! Ligger hur fint som helst vid havet norr om Visby inte långt från Salthamn (som också åkte förbi men där var det abonnerat för  bröllopsfest just denna vackra eftermiddag  så vi fick åka vidare)

.

.

Själsö är vääldigt poppis, de har jättegoda bakverk och foodtrucks i Visby och runt ön, men tyvärr har det alltid varit samma sak när vi är på kaféet – det man vill ha är ju tyvärr slut.  Lite snopet men det fick bli gotländsk saffransglass med honung och den var ju supersmarrig den med!

.

.

Tänkte att jag skulle tipsa om gårdagens söta blus ikväll, äälskar färgen på denna och den finns här

.

 

.

Mysigt mysigt men åk hit tidigt om ni vill välja och vraka!

.

Idag har vi bara hängt här på gården och tränat (springa på små kalkiga vägar vid havet med hög superbra musik i airpodsen är ju bland det härligaste  jag vet) grillat hamburgare, badat och metat! Meta är ju också bland det mysigaste som finns, jag metade massor som liten, men vi fick en endaste liten mört idag.  Men det gör ju inte så mycket, själva grejen är ju att sitta där tillsammans på bryggan med var sitt spö och titta på det där flötet som guppar på vågorna och kaanske plötsligt försvinner ner med ryck:)

.

Önskar er en fin kväll alla!

.

KRAM

.

.

3 kommentarer till “PÅ SJÄLSÖ

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg