BYE BYE ÖN

REKLAM MODELIN

.

Igår gjorde vi Visby för sista gången denna sommar för det var även dags att ta Gotlandsbåten tillbaka till fastlandet! Alltid lika vemodigt även om vi fick några finfina soliga timmar innanför Ringmuren innan avfärd. Lunch intog vi uppe på Krönet som så många ggr, Visbys finaste utsikt har man där!

.

.

.

Och jag tog en magiskt mumsig halstrad tonfisk med asiatisk mangosallad och pepparrotskräm – oh my så fräsch den var! Sideorder blev lite sötpotatisfries, musmfillibabba.

,

 

.

Trillade in i inredningsbutik på Adeslgatan och shoppade lite nytt till diskbänken, that´s it. Och på mig hade jag en ny supersöt prickig blus som ni hittar här!

.

Och dagens TIPS – Modelin har nu 60-70% rabatt på nästan allt så kika in här om ni verkligen vill sommarfynda.

.

.

Lillebror redo och taggad att åka hem igen! Borta bra men hemma bäst är det ju och Moje hade faktiskt riktig hemlängtan. Fast det blir bara ett par dagar för snart tar jag la familia och åker vidare söderut, ska bli fantastiskt härlig med massa värme och SOL. Måste bara tvätta om och packa om först.

Här hemma i Småstaden möttes vi nämligen av gråa moln, blåst, regn och vattenstinna krukor! Grönt och fint men inte så mycket till sommarfeeling här just nu. Juli måste ju vara rekordregnigt i år i vissa delar av landet eller? PÅ Gotland (& Öland) är det ju liksom nästan alltid sol ändå, hur det än är på fastlandet så vi har ju liksom inte fått så mycket av detta.

.

Hoppas ni har haft en riktigt skön dag alla ni, oavsett väderlek! Nu blir det en tur till affären här men vi ses imorgon igen vänner.

.

KRAM

.

.

 

8 kommentarer till “BYE BYE ÖN

  1. Jag bor ju rakt över Mälaren och vi har inte haft så mycket regn men mycket har gått precis förbi oss, så det har nog varit väldigt olika beroende på vart man bor. Jag tycker det är jätteskönt att det inte är supervärme, man orkar göra saker och gräsmattan är grön. Och det går att sova på nätterna, är mkt nöjd för tillfället 😀😀

  2. Underbara vackra Gotland. Åker över först i september i år och längtar så efter mina varv innanför muren tidiga morgonstunder.

    Ja nu tycker jag att det regnat lite väl mycket så solen och den fina sommaren får gärna komma tillbaka på momangen.

    Ha en fortsatt fin sommar.
    https://kamillaskamera.com/

  3. Så skönt att läsa att Moje också hade lite hemlängtan😊Mina barn ville ofta hem när vi semestrade. Det kunde vara från i en stuga i Sverige, från härligt hotell Grekland eller Spanien eller rundresa i USA. Det irriterade mig lite då (och jag förundrades över hur andra kunde vara borta veckovis och barnen ä l s k a d e att vara iväg) men samtidigt är det väl bra att ungarna trivs hemma😀Där är vi ju ändå mestadels.

  4. Så snygg outfit! Riktigt fräscht. Dina sneakers: 🥵 Vill ha!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg