HEMMA & VÄNDER

.

Så var vi alltså hemma en sväng i huset på gatan i stan! Idag har jag bla rensat ogräs, gjort några ärenden hit och dit i regnet och bla gjort semesterfräscha naglar! För det måste man ju ha inte sant:)

Alltid så mysigt att komma hem, även om det nu bara blev ett par dagar, och nu är iaf väskorna packade igen (redan – helt otroligt för att vara mig) och imorgon åker vi en sväng ner till  värmen vid Medelhavet och nu längtar man kan jag lova! Kan ni kanske gissa var vi ska?

.

Nu blir det Allsång här och bara softa i pyjamasen med fötterna högt!

Njut nu kvällen alla<3

.

KRAM

.

.

 

 

13 kommentarer till “HEMMA & VÄNDER

 1. Lika varmt i Grekland, Rhodos väntar 45 på lördag.
  Atlantkusten hade varit klokast.

 2. Är så glad att vi just i år valt att inte resa till medelhavet, värmen verkar hemsk och på vissa ställen har man stängt turistattraktioner.

  1. Håller med! Så skönt att bara vara ledig och ta dagen som den kommer. Jag har inga småbarn nu men några år åkte vi både utomlands, var i sommarstuga och gjorde någon Sverigetripp. Barnen ville hem och träffa kompisar… och bara va ledig inte ha några måsten. Övriga tiden på året är hektiskt med skola och aktiviteter. Jag hoppas iaf att ni slipper den hemska värmen som vandrar runt i medelhavet.

 3. Underbart med resa! Även om medelhavsvärmen är extrem just nu och det är väl kanske inte superhärligt precis, men så länge man har havet intill, pool, svala drycker etc så är det ju lovely.
  Vi var på Makarska rivieran v 27 och hade vår svalaste vecka nånsin med ”bara” runt 30 grader, vi har lyckats pricka 40-gradersveckor varje år annars, även i september.. Så det var himla skönt att ha temp som man orkade promenera i då jag gillar att utforska och uppleva områden omkring.

  Är det till Rhodos ni ska? Hojta om du vill ha tips, finns några pärlor ni inte får missa tycker jag!

  Kram och ha en underbar resa!

  1. Lyssnade precis på en intervju av 2 som var där nere. Helt öde på stränderna och brist på vatten och hyllorna ekade tomt. De orkade bara 1 h vid havet sen hem till hotellrummet igen. Känns helt galet. Det är som att sitta och andas i en bastu sa dom. Kan inte ens föreställa mig. Jag tål ju ingen värme alls hahha 😀 jag hade vart en mardröm i den värmen.

 4. Jag tycker svenska sommaren har levererat enligt mina behov. Lite sol, lite regn och behagliga temperaturer så man orkar med lite vattenaktiviteter, träning, hänga på uteservering,utflykter och shopping. 40 grader i skuggan och 30 grader på natten är tortyr för mig 😅. Men ni är väl inte lika känsliga eftersom ni väljer att resa ner till medelhavet nu. Var försiktiga bara😊

 5. På bilderna ser det ut som Rhodos, hoppas de har renoverat hotellet i år.

  Ni får njuta och hoppas extremvärmen avtar något. Vi åker ner till medelhavet imorgon 😍

 6. Ska ni möjligen till familjegården i Frankrike? 😊 Ha en fin resa och ta gärna med dig lite värme hem sen 😉☀️

 7. Undrar vilka bilder ni menar som skriver att det ser ut som Rhodos på bilderna?!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg