ANNABELLERNAS TID!

.

Tokrensat, klippt, krattat och grejat igår! För nu är ju mina Annabelle som står för wowfaktorn här på gården och det måste vara snyggt runt dessa skönheter. Vissa tycker dessa enorma hortensior är lite too much men jag tycker de är helt underbara och bara så skönt fluffiga!

När jag bodde i min förra villa på Blåsbo så var det en på gatan som hade en enorm rabatt med dessa buskar och jag visste inte då vad det var men tänkte att just de där måste jag också ha nån gång. Nu har jag dem lita här och där hos mig och alltid lika häftigt att se när de blommar!

,

.

Annabelles även i pergolan. Fint att de lyser upp i skuggiga delar och de trivs i både sol och skugga.

.

.

Mycket i köksträdgården har överlevt sommaren, trost skyfall! Lite brutna Dahlior i planteringen till vänster men de är på gång.

.

.

Hortensior som Annabella ska man klippa ner nästan helt på våren, spara någon dec, om man vill ha stora buskar. Men om de blir för stora och tunga så faller de lätt isär. Då är det smart att sätta en liten låg buxbomhäck runt dem som stöd, väldigt snyggt och prydligt dessutom.

.

.

Inte mycket piff på altanen just nu, vi har ju liksom inte varit hemma så mycket i sommar och ingen ide att ta fram dynor och kuddar och lyktor och grejer när man ska åka direkt igen:)

.

(Nu befinner jag mig på en gate på Arlanda och har knaprat Osca och sippar vin medans jag skriver detta så jag hoppas det är läsbart, hojta till annars;)

.

Önskar er alla en fin onsdag!

.

KRAM

.

..

16 kommentarer till “ANNABELLERNAS TID!

  1. Du som har en så fin trädgård. Ett litet tips är att placera ut några spotar på väl valda platser så får du en fin belysning på kvällen. Eller du kanske redan har det?

  2. Det finns en ny sort nu som heter Srong Annabelle som inte ska böja sig av sina stora tunga blommor samt vid regn. Toppen tycker jag 🙂

  3. Hoppas på en uppdatering snart! Så himla nyfiken på Lindian Village om det är där ni ska bo, vi har kollat på det men det har fått så dåliga omdömen om att vara slitet osv så jag blir så förvirrad för bilderna ser ju otroliga ut hos Ving iallafall. Men de ska ha renoverat vad jag förstår så hoppas omdömena är från tiden innan renovering.

    Hoppas ni har det underbart hur som helst och missa inte att strosa runt i vackra Lindos om ni ändå bor så nära, otroligt mysig vit by och med häftiga utsikten från Akropolis på toppen!

    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg