HELGEN I SANDHAMN

.

Eftersom vår Greklandsresa blev en riktig hemsk sådan och slutade efter två dygn så bestämde vi oss direkt för att åka iväg och göra något mysigt med barnen någonstans  i närheten. Stockholms skärgård är en favorit och Sandhamn ligger oss varm om hjärtat (vi förlovade ju oss här för många år sedan) så vi blev överlyckliga när det fanns boende ledigt på Seglarhotellet över helgen. Mysigt och vackert och ja härligt – precis vad vi behövde. I Sandhamn är stämningen hög, hit har ju gäster åkt i många många år (via egen båt eller färja) för att just roa sig, yes ett riktigt sådant klassiskt sommarnöje längst ut i Skärgården.

.

.

Vi hade bokat en jättemysig svit med bastu och uteplats.

.

.

Och vi hade sån himla tur med vädret, soligt och varmt och perfekt för lite skärgårdsliv. Helt underbart att sitta där på Värdshuset vid vattnet (Och Pentabaren) och äta en mumsig lunch (Rimamd lax och languster slank ner bla). Älskar verkligen vårt vackra Sverige, när det är så här så finns det inget bättre<3

 

,

Vi hyrde cyklar och det rekommenderar jag verkligen om man åker till Sandhamn! Köpte smörgåsar och bullar och cyklade iväg och hade picknick med bubbel i glasen på stranden Trouville. (Så kul att den heter Trouville, vi brukar ju vara i vårt franska Trouville på somrarna)

.

.

Middagarna åt vi på hotellet! Fisk valde jag så klart, är man vid havet så är man. Riktigt riktigt hög nivå på restaurangen, allt var supergott.

.

.

Både Bea och Moje njöt verkligen på vår lilla trip och var glada och positiva och det värmde mammahjärtat. Vi hade som sagt supermsyiga dagar. Bea är ju  också stort fan av serien Morden i Sandhamn och tyckte det var kul att se ön och så var det ju häftigt med  party, massa folk och bra musik på After Sailen. (Hon har alltid sitt skissblock med sig och tecknar hela tiden och är superduktiga)

.

.

Nöjd och avslappnad mamma på väg att åka hem till fatslandet igen.

.

Hoppas ni också haft en fin helg vänner<3

.

KRAM

.

.

9 kommentarer till “HELGEN I SANDHAMN

 1. Så fint foto på dig o Bea. Får jag fråga varifrån din klänning kommer (på det fotot)?

 2. Låter som en ljuvlig helg tillsammans. Älskar serien ”morden i Sandhamn”. Jag och maken sträckkollade på den under vår semester. Ser fram mot nästa säsong.

 3. Skönt att ni fick ett par fina dagar i skärgården åtminstone efter det hemska ni var med om. Underbara bilder! Blev själv sugen på att åka dit 🙂

 4. Hej Petra
  Hoppas att ni mår efter omständigheterna bra nu efter er hemska upplevelse på Rhodos.
  Förstår att det tar ett tag att bearbeta detta ,inte minst för barnen,all kärlek till er och din fina familj!
  Vill bara fråga de skorna både espapdrillos med kilklack och de andra sandalerna du har på dig, så himla fina,vad kommer de ifrån? märke osv.
  Tackar på förhand för svar!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg