HURRA – LOLO HAR TAGIT KÖRKORT!

.

Det har ju varit minst sagt en turbulent och annorlunda 1 1/2 vecka och jag har ju inte hunnit berätta att Lolo tog sitt körkort i fredags! Hurra, hurra, hurraaa så himla kul. Åh min lilla kokosboll, tänk att hon nu är så himla stor och att hon kan åka var hon vill och när hon vill. Man minns ju verkligen den där ootroliga frihetskänslan att kunna göra just det utan att behöva be om skjuts eller ta någon buss.  Bara enkelt ta bilen – vilken lycka! Samma dag som jag själv tog körkort så åkte jag och en vän direkt till Stockholm city och sen så körde jag runt i samma kvarter på Östermalm om och om igen i säkert 1 timme med hjärtat i halsgropen (jag var ju inte alls van vid att köra i Stockholms city och hittade inte ut – inte  direkt bästa stället att börja på som chaufförgröngöling efter att bara kört runt här i Småstaden:)

.

.

Och precis som jag fick på min student så fick Lolo en egen liten söt bil (Bruno) att ratta runt i och hon har varit så ivrig att få körkortet fixat. Så att hon enkelt kan ta sig till sitt jobb.

.

Idag har vi bla försökt ta reda på vad som hänt med våra saker som blev kvar och det är inte helt enkelt. Hotellpersonalen får inte gå in på området utan det är grekisk polis och brandkår som tömmer hotellet på det som finns kvar och ska samla upp allt det som tillhör gästerna i någon lokal någonstans och sen ska olika researrangörer ta reda vad som tillhör vem och kontakta oss sen. Man har ju ingen aning vad som finns kvar heller, jag har personligen lämnat kvar som tex systemkameran (det dyraste och viktigaste) en väska, solglasögon, en väska och kläder på rummet. Så klart ytliga materiella saker och bara prylar men ändå en del viktigt. (Hittade dessa bilder på vårt hotell efter branden och blev så ledsen för alla som jobbade där och alla som bor i området<3)

.

Nej usch nu ska jag iväg ner till gymmet och skaka av mig lite vemod och träna bort olustkänslan här, bästa stället för just det!

.

Hoppas ni har en riktigt fin dag alla<3

(Och är det inte helt overkligt att det redan är 1:a augusti?? Är absolut inte redo att släppa sommaren på länge eller vad säger ni?)

.

KRAM

.

.

9 kommentarer till “HURRA – LOLO HAR TAGIT KÖRKORT!

 1. Grattis till körkortet🥳
  Känns att jag läst din fina blogg i många år, tänk vad tiden går.
  Jag är inte heller klar med sommaren den har gått nästan overkligt fort☺️
  Drabbades av den värsta tänkbara sorgen i mitten av maj så jag tycker det är lite lättare den här årstiden när man kan vara ute och pyssla🍃

 2. Hurra! Vilken duktig tjej 😀🚗
  Håller helt med ang sommaren, nu när vädret dessutom är så uselt…vill ha sol och värme åtminstone hela aug, tack! ☀

 3. åh den frihetskänslan är magisk 🥰🤗 minns den så. samma med att flytta till egen lägenhet.

 4. Congratulations to your daughter for getting her license, so grown up now. Horrendous with the fire.😢

 5. Det är verkligen overkligt att det redan är augusti. Höstkänslan är total och det är jag verkligen inte redo för. Stort grattis till Lolo och att hon fått sitt körkort nu. Så hemskt att se bilderna från hotellområdet och den förödelsen som branden orsakat.

 6. Fin bil, om det är en Alfa Romeo så är den väl hiskligt dyr! Tänker att wow, ni måste köpa inte mindre än fyra bilar på några år nu!!

  1. Tänkte samma…älskar bloggen men förundras hur det konsumeras och hur löjligt det är att köpa en ny bil som första bil. Pengar eller inte…det handlar om värderingar. Tomma kassor skramlar mest

 7. och alla djur och levande växter. Allt hör ihop och djuren som alltid nämns sist eller inte alls. de som ingen röst har och som varken kan fly eller överleva naturkatastrofer. Inkludera alltid djuren i samtalen om förödelsen av vad vi gjort med vår miljö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg