HÖSTSTIL 2023

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Jag – idag!

.

Heeeej lördagsbloggen!

.

Här hoppade vi uppe tidigt denna lördagsmorgon! Fotbollens dag för Moje och morgonmatch och Lolo skulle med vänner ta tåget till Göteborg. Men rätt skönt att komma upp i tid även på helgdagarna, nog för att vi väl aldrig någonsin sover längre än till 09.00..:)

 

Tack för tips om buxbommarna vänner, så kul med råd och snäll ton också! Någon som skrev att den uppskattade det positiva och det gör jag också. Skrivs ju så himla mycket trist om oss influensers på olika ställen så härligt med det. (Fast det är kanske så också att döende trädgårdsbuskar är kanske inte s å provocerande heller..;)

.

Hursomhelst, Maurits fock avsluta fotbollandet i förtid för strax är det kalasdags istället! En klasskompis som ska firas och det var ju viktigare än att sparka boll och mami förstår honom fullständigt. Skulle inte kunna tänka mig något värre än att springa runt på en genomblöt gräsmatta efter en boll! Så nu ska det svidas om och jag ska visa er lite höststyles som jag hittade häromdagen och älskar. Det bästa med hösten är (eller kanske tom det enda härliga) ju höstmodet och i år är det riktigt riktigt snyggt om ni frågar mig!

.

.

Det här är ju så jag – lite lösa sköna jeans som sitter på höften, en riktigt snygg stickad tröja (som inte sticks) och ett par riktigt balla höstskor.

Off shouldertröjan finns här (och mina chunky loafers är från Novita)

.

.

Japp detta är mina favvojeans all time och nu finns de i svart hippie! Samma som jag har i mellanblå och ljusblå och som jag använt hela sommaren. Dessa är ett tips om ni vill ha de där lösa snygga jeansen på höften som är så poppis nu, jag går upp en storlek också så att de hasar ner lite. Sitter så snyggt och skönt.

Svarta jeansen finns här.

.

.

Gårdagens – samma jeans och loafers men med en otroligt fin skjorta med stora ärmar. Gillar att den är lite feminim också och insvängd i midjan. Jag tog den minsta storleken, XS,  för att den inte skulle bli riktigt lika stor på mig. Annars har jag oftast S)

.

.

Skjortan hittar ni här

.

Önskar ni får en riktigt härlig augustilördag! Här blir det kräftor idag, har inte ätit en enda än och är så sugen på att slurpa lite sånt:)

.

KRAM

.

.

 

 

 

11 kommentarer till “HÖSTSTIL 2023

 1. Kan ju vara bekvämt med lite lösare jeans, men tycker nog att hög midja är mer smickrande på dig!

 2. Så var det tydligen slut på de snälla kommentarerna redan. Jag var ”S” igår som kommenterade om hur skönt det är med en vänlig ton och tack P att du uppskattade det.
  Idag var det någon som tog sig rätten att ha åsikter om vad som klär dig bäst P. Yttrandefriheten när den är som sämst. Att kränka människor är inte vackert och du vet P att både din insida och utsida är så vacker.
  När jag skriver, anonymt eller ej, så brukar jag tänka; kan jag säga det både till en vän eller en okänd människa på stan och kan jag inte det så håller jag käften. Om det inte är positivt. Finns det något roligare än att få höra att tex ens hår är fantastiskt vackert eller något annat positivt av en helt okänd människa på stan. Som det värmer. Det mest underbara jag kan få höra är att jag är snäll.
  Ni som inte är det, vad gick fel?

  1. Du är fin i precis allt. Jag följer dig på Instagram och på din blogg och inspireras av dig! Kläder, recept, trädgård och ditt fina hem! Jag blir glad av dig 🤗

  2. Annars hoppas man ju att ens vän kan vara ärligt och säga ”nja det där passar inte dej så bra” precis som en expedit i en butik gärna får göra det. Är det att kränka människor. Då stämmer det att det blivit en väldigt lättkränkt samhälle. Förstår inte heller den här ofta återkommande frasen ”kan man inte säga något snällt så ska man inte säga något allt” Kommer alltid från kvinnor. Har vi inte kommit längre. Behagssjuka är en mkt otrevlig sjuka.

   1. Men…skillnaden är att Petra trivs i sin stil å då sks ngn trycka ner? Det är skillnaden. Ingen bad om åsikten. Har inte du kommit längre?
    Skulle inte du bli ledsen om ngn sa så till dig om du kände dig nöjd?

   2. Petra frågade varken om min eller din åsikt om hon passade i jeansen eller ej. Hon skrev att hon gillade dem.
    Hade en kompis frågat mig och förstås förväntat sig ett ärligt svar så hade jag sagt vad jag tycker.
    Petra frågade som sagt inte det och då tycker jag man håller tyst. Det handlar inte om att behaga någon. Jag kallar det sunt förnuft. Man talar inte om för andra vad de inte passar i. Det sårar de flesta.

 3. Du är verkligen snygg i allt 🤩🤩. Tror inte denna trend är något för mig men sugen blir man ju 😊

 4. Sååå snyggt, du bär verkligen upp plaggen (som vanligt 😉) 😊👌
  Ha en fin helg (i regnet 😫) 🤗

 5. Jag går gärna och spanar lite på andras trädgårdar. (Nej, jag håller mig utanför på trottoaren!😉) Såg att någon hade använt en växt med typ mjuka gröna ”barr”. Klippt låg och jämn och inramade växterna bakom så fint. Allt såg synnerligen välmående ut! Dessutom superfin gammal vitrappad villa med utsikt över Vänern – gör ju inte saken sämre precis! Tips om du ger upp med buxbomen!
  PS Sådana loafers vill jag ha! Blir gärna några cm högre ö.h.!🤗🤣

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg