LITEN BALL DETALJ!

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNK LINDEX & ROOM101

.

Bäddade rent i sovrummet imorse och fluffade till sängen med riktigt krispiga nytvättade lakan som doftar r e n t! Bästa känslan som finns ju. Så fick jag upp den där fina nya Woodyhängaren också, har verkligen saknat en snygg ”krok” att hänga tex morgonrocken på. Letade runt efter någon snyggt som var lite mer än bara en hängare rakt upp och ner och blev så nöjd med denna i laserad ek!

..

 

Som en snygg inredningsdetalj om man inte hänger något på också. (Det som hänger på kroken är mitt nya söta satin-nattlinne med spets, som går precis över knät loove it, och som finns här)

.

.

Hängare Woody finns här

Annars vad händer här hos mig idag? Inte mycket förutom att jag har PMDS from hell typ. Bläää. Vill bara krypa där i sängen och trycka godis typ haha och titta vidare på Hijack! Har ni sett den serien förresten? Med min storfavoriten Idris Elba i huvudrollen (äälskar honom, sån himla grym skådis. Ni som sett serien Luther tex ni vet)

 

Gillar ni som jag spänning, action och brittiskt? Kolla den här serien. Kanske inte det bästa att kika på för oss flygrädda men ändå, såå bra. Torsdagserietipset till er!

.

Ha nu en fin fortsättning på torsdagen så kör vi freedag imorgon!

.

KRAM

 

.

2 kommentarer till “LITEN BALL DETALJ!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg