MARIEFRED

.

Gripsholm – ett favvoslott! Vet ni förresten natt jag tokgillar att besöka just slott? En sån feelgoodgrej för mig och som familjen gjort en jag var liten, har besökt en del gamla slott runtom i Europa kan jag säga:)

..

Hallå godingar!

.

Ledsen för uppehåll här inne över helgen! Har varit lite busy och varit lite behov av lite bloggtime out.. Men nu är jag tillbaka igen!

Igår  söndag var vi i Mariefred med mormor och morfar och hade en supermysig dag. Jag var lite småseg efter tjejkväll på lördagen så det var perfekt att njuta lite av den underbara lilla staden:) ÄLSKAR ju rara Mariefred och har alltid gjort, så fantastiskt fint. Där skulle jag också lätt kunna bo! Ja typ när alla barn slutat skolan (om tidigast 12 år mao, herrregud..:) Så mycket fina gamla hus och ett fantastiskt väder fick vi också och vi njöt 100%

..

 

.

Jag och Moje letade skägg (olika porträtt) , en lek man kunde göra på Gripsholmslott så fick man en liten belöning efteråt..

Min dagens var: ny blus som finns hos Modelin här, gamla byxor från Boss och loafers från Novita.

.

.

En sen lunch blev det på Skänken, Bookmaker toasten tog jag som var m u m s

.

.

Glass blev det också i solskeneten nere i hamnen! (Mjukglass med saltlakritsströssel är ju alltid ett säkert kort, väljer det nog 90% de gånger vi äter glass faktiskt. Vilken glass gillar ni bäst?)

.

Hoppas ni också hade en fin solig helg! Och en fin måndag så klart<3

Vi har samma härliga väder idag också här i Småstaden så det gäller att passa på att vara ute so – got to go!

.

KRAM

 

 

6 kommentarer till “MARIEFRED

  1. Härliga bilder! Och jag ääälskar saltlakritsströssel!! Finns ju att köpa på Maxi och andra butiker så har alltid det i skafferiet hemma 🙂 Kan hälla i mig på stående fot utan glass t.o.m haha.

  2. 3 vänners lakristglass är läskigt god. Annars är jag fullständigt tokig i polkagrisglass, eller glass med whisky- eller kaffesmak. Mjukglass tycker jag INTE om. 🙂

  3. Mjukglass är en favo men även om jag älskar lakrits så föredrar jag nog utan topping 🙂 Mariefreds slott är väldigt fint, några år sen jag var där nu dock.
    Ha en fin vecka 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg