STOFF

REKLAM FÖR ROOM101

.

Åh fick hem en så himla fin ny ljusstake idag!

En klassisk Stoff fast i en ballare svart färg och med et stativ så den blir som en kandelaber. hur snygg som helst. För vips nu är tända massa ljus och använda ljusstakar-tiden här igen! Det är ju gaalet så snabbt det mörknar på kvällarna helt plötsligt. Fast mysigt är det ju också så klart, att boa inne mer igen och krypa upp i soffan redan kl 19:)

Är ni också sugan på en ny häftig Stoff (finns med stativ i krom också) så är det just nu 25% off på dessa hos ROOM101. Ja faktiskt på allt i hela netbutiken. Jättemycket snyggt finns det att fynda (bla mitt tjusiga vita soffbord i marmor som nu finns på lager igen- tips för jag vet att det är många har frågat om detta)

Använd bara koden philia25 i kassan och det här erbjudandet gäller bara i 24 timmar

.

.

Stoffstaken är ju lika snygg utan ljus också, som en skulptur nästan

 

Ha nu en fin tisdagskväll! Själv är jag själv här ett par dagar med barnen då H är bortrest i jobbet och jag tycker att det är lika trist varje gång han åker iväg men det är väl bara härligt I guess:)

.

KRAM

.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg