MOVIENIGHT MEN V A D SKA VI SE?

.

I min godispåse är det blandat av det mesta då blir det bästa – vanligt sött och segt, lite salt, surt (sega Crazy face är de bästa) kolor och choklad. Ogillar egentligen mest bara sån där engelsk fudge (mest sandigt och oskönt mjukt) och marmelad. Marmeladgodis är riktigt uack och de där Finska gröna kulorna är det värsta

.

 

.

Japp det vankas movienight här hos oss denna lördag! Har suttit vid datorn och jobbat non-stop idag. men nu ska den strax läggas undan och sen blir det 100% onsdagsmys och jadå man får smaska smågodis mitt i veckan på lill-lördagen också. Som ni vet så är jag tookig i smågodis och har varit sen jag var liten och man stod på tå på en trätrall vid någon kiosklucka och valde ”snarr” till en helt rimligt stor papperspåse med pastellcirklar på! Två salta patroner, några bumlingar, 4 nappar, kanske en snurrad kolarem (ni vet sån med en hård karamell i mitten mmm) ev en nötcreme.. Hade man flera kronor så en påse Poprocks – knaster som exploderade i munnen (blev förbjudet sen, wonder why?;) och ett par Shake. Mmm. Sen blev man stor och vuxen och det kom speciella ”plockgodisaffärer” och man drog dit och gick bananas. Jag tror nog att jag åt mer godis än mat ett tag där mellan 17 och 22 haha! För man fick ju välja liksom – middag eller godis:) (Har för mig att det var svindyrt med godis då? Typ 20 kr hg:)

.

Jaja, nu är frågan bara v a d vi ska titta på! H är ju som sagt inte hemma så det blir jag och tjejerna. Funderar på Barbie, den är ju fått bra betyg och verkar ju rätt kul? Eller någon annan ny film som någon kan tipsa om? Gillar ju thriller bäst!

.

Mysig kväll nu vänner!

.

KRAM

.

.

5 kommentarer till “MOVIENIGHT MEN V A D SKA VI SE?

  1. Barbie tänkte vi se i helgen, har också hört att den ska vara bra och inte alls nån barnfilm som jag först trodde 🙂
    Det var tider det när man hade 5 kr och gick till kiosken och valde ut några godisar, oftast var allt stort också: nappar osv. 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg