KOSTYM NO 1

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

 

Åh idag denna torsdag tänket jag köra en dagens! (alltså hur fort går veckorna btw, fredag imorgon igen??) Köpte en galet snygg kritsteckrandig kostym förra veckan och jag har redan fått flera komplimanger för denna. Kostym är ju höstens it och denna är ett riktigt kap mina vänner.

.

.

Varför jag är så nöjd med denna kostym då? 1. Snittet. Alltså både kavaj och byxa sitter verkligen som de ska. Gillar när byxorna är lite tapered och inte för raka och vida, känns liksom mer avslappnat och enkelt att bära. Kavajen är precis lagom lång och lagom maskulin. Inte för boxig och så snyggt och stilrent med bara en knapp fram och en knapp på ärmarna. 2. Tyget. Perfekt lagom tjockt tyg i jättefin färg. Känns exklusivt och faller så fint. 3. Priset.

.

.

Under  – en riktigt schysst klassisk vit tisha är alltid rätt! Denna är faktiskt ett speciellt supermaterial som knappt känns på kroppen och som är toppen om man har jobbiga svettningar och värmevallningar (som jag inte har men älskar verkligen kvalitén och modellen, kommer köpa flera!) Finns här 

.

 

Så här såg jag ut i lördags när jag var ute med tjejerna – vill man inte ha ”klimakterietisha” kan man ju dra på sig en lite raffigare kostymväst! Sitter som en smäck den med (är i samma tyg som kavaj och byxa så detta är alltså ett helt set) Obs! Lite liten i strl. Jag brukar ha 36 men har 38 i denna. Älskar verkligen västmodet, har haft olika typer av västar i sommar och tänker fortsätta även nu i höst!

.

Kavaj hittar du här, byxor här och väst här.

.

Som sagt, höstmodet 2023 är verkligen min kopp med thé! Och apropå thé, nu ska jag kila ner och göra en varsin kopp till mig och H här. Hör ju liksom hösten till och nu är det väl faktiskt höst? (14 grader och regn väntas imorgon fredag sägs det brrr)

Men vi ses imorgon igen!

.

KRAM

.

.

4 kommentarer till “KOSTYM NO 1

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg