FREDAGSFINT MED ROOM101

REKLAM FÖR ROOM 101

 

Huset är nystädat och doftar ljuvligt av rent och doftljus, brasan och ljusen är tända och nu blir det fredagsmys a la hemma 100%! Regnigt och grått ute och det ska bli så skönt att bara vara med familjen och äta gott (fyllt kylen med massa smarrigheter – ostar, charkisar, frukt osv Frysen har fått påfyllning från Glassbilen som swischade förbi nyss till Mojes glädje!)

Ska strax duka fint i matsalen men först måste jag ju tipsa om litefint jag fått hem från favvoinredningsbutiken ROOM101..

,

.

Soffbordet är ju inte nytt men har varit slut hos leverantör länge men nu finns det på lager igen för den som önskar samma kan jag tipsa om (hos ROOM101)

 

.

Och hur fint är inte det här maffiga fatet?? WOW. En riktigt snygg inredningsdetalj om man vill ha in lite rustik känsla.

Fatet Wran finns här.

 

.

Ljusstaken som jag visade häromdagen från Stoff! Har fått flytta till plastbyggda hyllan och är ännu snyggare där

 

.

Dahlior kommer i massor hos mig, bara att fylla på vaserna! Här i soffan (B&B Italia) sitter jag just nu och skriver och har blivit serverad ett glas kallt bubbel av min älskling<3

 

 

.

Sööt liten snyggdetalj är en grå minivariant av skålen Bloom

.

En glimt från vardagsrummet idag vänner!

Önskar er alla en riktigt tokmysigt fredagskväll<3

.

KRAM

.

.

5 kommentarer till “FREDAGSFINT MED ROOM101

  1. Jag älskar din stil, de känsliga färgerna, känslan av omsorg och renlighet. Detta är särskilt viktigt i vår värld idag, när kaos, buller, smuts och abnormiteter har tagit över

  2. Alltså, ditt hem, såååå vackert 😍 10 av 10 helt klart!
    Ha en fin kommande vecka 🤗

  3. Jätte fint!😍
    Kan du säga (sista gången 😉)vart kommer mattan från och färg 🙏🏻

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg