MYSTRÖJAN

INNEHÅLLER ANNONLÄNKAR/REKLAM LINDEX

.

Hur fina är inte mina naglar? Exakt så där milky som jag gillar<3

.

.

Hallå snyggingar!

.

Jag hoppas ni mår fint så här 3 månader till julafton!! (förlååt) Nejmen på riktigt har man ju börjat se snöiga jul och adventskampanjer  (alldeles nyss CAIAS kalender) och jag fattar det inte? Ungefär som man skulle börja peppa om påsken vid nyår. Nä lagom är bäst och låt oss september julfri åtminstone. I november kan man börja få advenstpynta men INTE innan om ni frågar mig iaf:)

Hursomhelst så tänkte jag tipsa om en riktigt riktigt härlig höst och vinterfin stickad tröja som jag ramlade på. Så otroligt gosig och ickestickig. Dessutom är den sån är lätt och luftigt fluffig på så den knappt känns, snudd på underbar faktiskt (Båda mina tjejer berömde faktiskt min tröja och jag gissar att de vill låna asap:)

..

 

Stickad tröja, jeans och barfota! Jag går nästan alltid barfota eller barfota i tofflor när jag är hemma. Ogillar att ha strumpor på mig och de brukar åka av snabbt när jag kommer hem! Känns liksom ofräscha. Vissa sover tydligen med sockor på? Skulle jag aaldrig kunna göra, fy så oskönt och instängt för fossingarna:)

Något som förresten är lite knäppt med mina fötter är att de tydligen krympte efter 4 graviditeter, har nu oftast strl 36 istället för 37. Brukar det inte vara tvärtom?

.

.

Tröjan jag har på mig finns här och jeansen här

.

Njut nu vidare av den tisdagen alla! (Sensommar har vi fortfarande i Småstaden och inte en julig snöflinga så långt man kan se här inte;)

.

KRAM

.

.

12 kommentarer till “MYSTRÖJAN

 1. Jag badar i sjön fortfarande minst två gånger per dag för att hålla kvar sommarkänslan 🙂

 2. Nämen vi väntar med adventspynt till november, men erkänner att jag smygkollat lite på årets utbud. Aldrig strumpor hemma, barfota eller tofflor!
  Aldrig hört att fossingar krymper, jag har gått upp en storlek👣
  Trevlig tisdag kväll(ska njuta av Ernst här) Kram

 3. Hej Petra du är så inspirerande, har väldigt god smak vad gäller mode och inredning.
  Jag undrar vad du har för mattor i ert vardagsrum, både de helvita och den ni har under matsalsbordet?

 4. Fin tröja! Den ska jag spana in. Är precis som du, alltid barfota hemma! strumporna åker av redan i hallen när jag kommer hem. Julen får gärna vänta tills november. Här hemma har redan julskummet och julmusten och tomtar åkt fram i vissa butiker, så trist och inte klokt egentligen! Här i Småland kan vi bada och ha kjol och tischa….så nej, inget julpynt än, tack!

 5. Fin tröja på ett foto med i material :60% polyester 20% polyamid 10% akryl 10% ull
  Nej, nej!!!

 6. Team barfota hela sommaren, team strumpor i sängen under vintern 🙂
  Otroligt fin tröja och snygga naglar…täckande vitt, så svårt att hitta, lyckas alltid beställa nagellack som lyser igenom.

 7. Håller med om att det är för tidigt med jul nu i september. Om jag fick bestämma här hemma så skulle granen komma upp redan till första advent. Min man är inte av samma åsikt och kompromissa måste man kunna göra. Tröjan ser ljuvlig ut!

 8. Förstår att den inte kliar med enbart 10 % ull.
  Däremot är den väl sådär oskönt sprakig och statiskt elektrisk när garnet består av så mycket polyester och plastiga material.
  Jag föredrar ull och andra naturmaterial.

 9. Köpt jeansen nu när det är 25% för medlemmar annars kändes dom dyra för att vara Lindex. Men tröjan var en besvikelse. Stor i storlek och luddade enormt. Stora hål i den som av tröjans tyngd nog inte är fina så länge.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg