SJUKSTUGA PÅ EN FREDAG & REATIPS!

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

.

Tjohoo jag idag denna freedag på väg till middag på stan! Nä jag bara skoja, I wish kan man säga. Jag är inte riktigt lika läckert klädd kan jag lova utan sitter här bredvid en krasslig febrig Moje i soffan i myspysen och med håret i en tofs och jobbar. Förkylningen med jobbig halsont går runt i la familj ska att säga… Men jag är iaf frisk nu och ska strax lägga undan lapen och byta av vabben och åka och handla massa gott på Ica! För när man har sån här evighetssjukstuga så behöver man ju just det – mumsig mat och iskall glass och kanske lite nybakt också om mamman hinner.. Är själv fantastiskt sugen på sås bearnaise så det får nog bli någon rätt med det tror jag? Eller en fin färsk fisk med Sandefjord sås mmmm. Riktigt god sås ska det va hur som helst (Och Mojematvägraren får det han önskar mest, pizza, för tredje kvällen i rad:)

.

.

Alltså den här blusen från Modelin – huuur snygg? Sålde nästan slut när jag visade den på stories men jag såg att det fanns x-small och xx-small. Jag har en small men skulle lätt kunnat haft mindre.

Svart Copenhagen Museblusen med volanger finns här

 

.

Tyckte de här bilderna, som faktiskt ett av mina snälla söta barn knipsade, blev så balla!

.

Blusen är tillsammans med alla läckra höstnyheter på 25% off hos Modelin just nu så passa på!! Koden är FALL25 i kassan (Pssst, massa höstnytt från Busnel är med på rean bla min snygga rutiga nya jacka..)

.

Önskar er en fab fredag godingar!

.

KRAM

.

.

13 kommentarer till “SJUKSTUGA PÅ EN FREDAG & REATIPS!

  1. Jag tror att det är en Tag heuer med diamanter, jag har en likadan men min har detaljer i guld ex runt boetten, visarna och lite i mitten på länken.

 1. När ska du lära dig att reklammarkera ordentligt? Man kan ju tycka nu när Katrin Z ska upp i rättegång att andra skärper sig åtminstone lite. Att skriva att det är i samarbete i liten stil högt uppe långt över själva texten som alltid delas av med en bild är inte ok.

  Du måste skriva att det är ett samarbete tydligt tillsammans med den text du skriver.

  1. Jag reklammarkerar helt korrekt dvs högst upp i varje inlägg och skriver ordet reklam. Att skriva samarbete som du föreslår är ej godkänt.

  2. Problemet Katrin står inför är att om bilden delas vidare på INSTGRAM så försvinner reklamidentifieringen. Det är funktionen på instagram som inte fungerar. Så Katrin har eg. inte gjort ngt fel heller.

  3. Tyckte det var jättetydligt att det var reklam. Står ju precis allra högst upp (där man börjar läsa), t.om med versaler.

  4. Jag blir alltid lite full i skratt när någon kommer springande med den långa pekpinnen och ganska otrevligt hävdar något – som är helt fel 🤭

   1. Man ser det framför sig nästan.
    Stressad och rödblossig 😅 med pinnnen i högsta hugg 😅

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg