HEJ ÅRE & HEJ COPPERHILL

INNEHÅLLER ANNONSLÄNK LINDEX

 

Jag idag! Alltså den här bruna yllerocken är verkligen ett tips – så himla snygg. Finns här

Happy halloween – då var vi framme!

Och Åre levererar en så otrolig fin solnedgång bakom fjällen och ja det är lika vackert som alltid. Älskar  verkligen miljön här, byn är så otrolig charmig och naturen magisk. Vi har precis checkat in här på Copperhill Mountaun Lodge högst uppe på Björnen (ett favvofjällhotell och ett av Sveriges häftigaste) och nu ska vi bara njuta av Årelugnet och massa god mat. Blir inga turer i backen denna gång (pisterna är inte öppna än) men det gör inte mig såå himla mycket:)

.

 

En stor brasa välkomnade oss på hotellet och där ner till baren ska jag ta mig nu! De andra är redan på plats men jag är uppe på femte våningen (ser dem i smyg från där jag sitter här soffan:)

.

Ha en fin Halloweenkväll nu alla!

.

KRAM

.

.

 

9 kommentarer till “HEJ ÅRE & HEJ COPPERHILL

  1. Njut av härliga Åre och familjen och lägg ifrån dig samarbeten och mobiltelefon mm… Njut här och nu och ta vara på tiden tillsammans.

  2. Åh, vi har kikat på Copperhill en tid och är sugna på en tur dit. Bara tänkt att det är osmidigt för mig som inte åker skidor (resten av familjen är skidnördar) att ta mig ner till byn till fots. Jag vill ju kunna möta upp familjen på lunch, mysa runt i butikerna å sådär. Nån som har koll?
    Ha så mysigt på er tripp!

    1. Hej! Det är alldeles för långt att gå till byn, men tror du inte hotellet kör lite fram och tillbaka?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg