VARM & GO

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

 

Jag skrev ju om kylan som kommit häromdagen, eller hur jag ogillar kyla (och jag ber också om ursäkt om jag skrev något dumt om gamla kupévärmare, jag tänkte inte att såna används längre med det är så klart  det gör) Hursomhelst så behöver inte jag frysa idag då jag har mina nya dunjacka, skor och mössa! (gosiga vantarna är gamla Uggsvantar men finns här)

.

.

Nya l å g a beige Inuikiis på fötterna. de skönaste man kan ha på vintern. Valde mellan låga Mini-Uggsen (SÅ poppis med Uggs igen!) och dessa men  jag vet efter att ha haft 5-6 par klassiska Uggs i mina dar  att dessa håller längre och är varmare så yes jag för Inuikii igen:) Inuikii sneakers finns här

..

..

Yes jackan är också ett favvomärke sen evighetersevighet men i ny kortare modell och supersnygg färg. Denna färg heter Busnel Farida Down coat i Mineral och ser nästan brun-beige ut i färgen på produktbilder med et är den inte. Mer lite glänsande grön-beige, ja så fin. Dunackan (jag har strl 34, de är rymlig) finns här

.

.

Mössa som passar perfekt finns på Ganni. Förresten vad är det med att alla älskar mössor helt plötsligt? ”Bästa med vintern att man får ha mössa” ”Super när man har en bad hairday” osv. Jag gillar mössa för att det är varmt punkt och ett måste vid kyla men den gör ju kaozzz med mitt hår haha. Har jag satt på mig en mössa så får den vara på liksom! Statiskt, platt och rufsigt samtidigt, mössor ger mig bad hairday (ogillar verkligen min mesiga mjuka hårkvalité s å mycket på vintern)

 

.

Oj vad tiden springer! Har två sjuka tjejer här hemma som jag servat med lunch och så satt jag mig här för att kika in till er en sväng och vips så är det dags att hämta Moje.

.

Så nu smäller jag ihop lapen och kilar iväg ner till skolan men vi ses imorgon igen!

.

KRAM

.

.

14 kommentarer till “VARM & GO

  1. Toppiga Gannimössor är ett skojigt Stockholmfenomen. De senaste tre åren är det nästan skrattretande att alla går klädda precis likadant från oktober till mars. Puffig kappa och just Gannimössa. Men visst är det skönt med mössa även om om jag likt dig får behålla den på tills jag kommer hem…

  2. Tänk vad det är olika! Jag bor vid Polcirkeln och mitt stora hat plagg är dunjacka. De är så otympliga, svårskötta (kräver kemtvätt) och statiska. Dessutom dyra för de få tillfällen man verkligen får användning för dem (är inte hockey morsa). Vill man i kyla ha en bad hairday så ska man dra på sig en stor dunjacka. Hela jag blir elektrisk!
    Här är – 18 i dag och jag kör ullkappa till /från jobbet. Till gymmet i kväll blir det traditionell täckjacka. Dunjackan kommer bara fram till /från gymmet när det är – 25 eller kallare. Vi har en torrare kyla här uppe i norr, så det upplevs inte lika kallt som hos er i södra Sverige. – 5 hos er är som minus – 25 här. Antar att det också är den torra luften som gör dunet så attans statiskt, då det reser sig mer i kyla. Någon som vet om den teorin stämmer?

  3. Undrar hur många dunkappor från Busnel du har nu egentligen? Varför tycker du att du behöver så många?

    1. ”Reklam för Modelin”
      Kanske tycker hon att hon behöver jobba och tjäna pengar. Som de flesta av oss gör.

      Tack Petra! Jag köper väldigt sällan kläder men när jag väl behöver något nytt kikar jag alltid på vad du redan plockat ihop för snyggt så jag slipper leta!

  4. vilken snygg jacka.
    Jag älskar att ha mössa o slippa frysa. Har lockigt hår så rufsar bara till det sedan. Trevlig helg.

  5. Så fint allting!
    Jag älskar den modellen på mössor och har en liknande från ACNE i pastellfärger som jag känner mig söt i haha och har haft ett par år, men har många att byta med då mössa är ett måste för en fotbollsmamma som jag 🙂 (även om min son mest spelar på inomhusarena den här tiden på året). Hatar att frysa, fast strumpor i skorna har jag inte haha, så knäpp där.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg