25% OFF HOS LINDEX

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

 

Letar ni efter något snyggt i svart till decembers festligheter så ska ni få lite tips denna lördag! Blir mycket Black Weekinlägg nu jag vet men et är ju nu man bör passa på, finns väldigt mycket slantar att tjäna om man vill och ändå tänkt shoppa något åt sig själv eller kanske julklapp! Jag tycker det är riktigt bra att butikerna sänker priserna så här en månad före jul:)

 

.

Det här setet i spets med matchande skjorta och lite utsvängd byxa är perfekt på fest om ni frågar mig! Snyggt som bara den, spetsigt, stretchigt och sköna att ha på kroppen (jag har S på skjorta och 36 på byxan om någon undrar)

Spetskjorta finns här & spetsbyxa finns här.

Obs! Just nu har Lindex 25% off på ALLT tom måndag kväll

.

 

Black & white! Tidlöst, klassiskt och toksnyggt. Kanske den läckraste festkollektionen någonsin hos Lindex? WOW

Blus med stor rosett här, svart klänning med vida ärmar här, bolerojacka med paljetter här, söt halsdekoration med blomma här, maffigt strassarmband här, lång gnistande klänning här, silkig pyjamas/festset med fjädrar här, svart top med pärlband här, svart maxikjol här, cremefärgad satinkavaj här, satinbyxor här, kort svart klänning med puffärm här, liten blank väska här, svart spetsbehå här, kort paljettklänning här, svart stilren midiklänning här.

.

Hoppas ni fick lite inspo nu! Inte alltid lätt att veta vad man ska ha på sig när man ska iväg på ett mingel, fest eller middag (hur många gånger har man inte stått och rotat runt och inget passar i garderoben!) men man kan alltid gå på säkra kort – svarta kavajen, svarta lilla klänningen eller vita eller svarta blusen eller toppen med svarta byxan. Funkar perfekt!

Ha nu en superhärlig lördag godingar!

.

 

KRAM

.

.

2 kommentarer till “25% OFF HOS LINDEX

  1. Hej!
    Jag ser inte bilderna som du har lagt ut, det har varit så de senaste veckorna. Har du något tips på vad jag kan göra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg