STJÄRNOR & VINTERVITT

REKLAM FÖR ROOM101

 

I vårt burspråk denna soliga & kritvita vackra vinterdag! Solen strålar och det har plötsligt verkligen blivit ett riktigt sånt ”Winter wonderland”, precis som vi önskade eller hur:) Och nu har fler juliga adventsdetaljer kommit fram och lite nya stjärnor.

.

Hallå vänner!

.

Mår ni bra? Själv är jag liite tung i huvudet idag efter en spontanare nere på stan med middag med en finfin vän och hennes dotter plus min Lolo. Hur kul är det förresten inte att ha vuxna döttrar som kan (och vill) följa med mammorna ut och ha kul! Galet bara att tiden gått så fort att det är såna tider redan, hänger verkligen inte med. Swosh så är det Moje som är ca 20 år (och jag som är typ 97 eller någonting;)

 

 

Måste tipsa om den här läckra ljuslyktan som ser ut som en snölykta. Så även där söta porslinsgranarna som jag tipsat om förut (och finns stor här & liten här) Perfekta att snabbt och enkelt skapa lite enkel julig stämning med nu inför första advent  (väldigt fint att ha ett gäng en liten vinterskog på det dukade dukade julbordet också..) Vackra höga glasvasen finns här (och som så mycket inne hos ROOM 101 är den ordentligt nedsatt  nu)

 

.

Ny vit och grå stjärnor som ska upp på övervåningen och hängas upp fint i fönster! Liten vit finns här och större grå-beige finns här

,

 

Föll pladask för den här vackra nyheten från Watt & Veke med massa små små prickar i kopparton. Finns nu på rea här. Ny lykta i fönstret i munblåst glas finns här

.

 

.

Maffig stor vriden vas för tex kvistar (varför inte lite yvig tall! Måste jag skaffa asap) står på soffbordet och den finns här

 

Nu ska jag och Moje, som är ledig idag när skolan ha stängningsdag, åka till Donken och äta lite lunch (båda är precis lika sugna på det) och sen blir det nog lek ute i pudersnön! Ska ta mig in i garaget och rota fram en pulka här, står nog allra läängst in…:)

.

Ha en skön onsdag nu alla!

.

KRAM

.

.

5 kommentarer till “STJÄRNOR & VINTERVITT

    1. Den är från Seletti – finns både som manlig och kvinnlig fot.
      SELETTI MEMORABILIA MVSEVM MALE FOOT

      Dock är den gigantisk i verkligheten, den ser ”liten” ut på bild men är stor 🙂 jag har den själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg