JULMYSIGT HOS MAURITS

.

Moje har nästan bara glitter och små pappershängen i granen och nya är de här fina fåglarna som finns här

.

Det är så klart julmysigt även inne hos barnen just nu!

Alla har sina små söta  granar med snö (minns ej varifrån de är men typ Rusta eller Ö&B för några år sen) och Maurits har sirliga grangirlanger över sängen och på garderoben, gör mycket för julefeelingen med såna! Han är ju sååå galet pirrig och julpepp i år,  så att jag måste säga till honom att lugna ned sig ibland (han springer liksom runt runt i huset och gör stopsladdar så att han gör hål på sockorna! Typsikt sånt liten-jul-kille-over-load- beteende, känner igen det från storebror) Så är han ju s å söt och fixar små Nisssehyss och driver med mig. Bästa älskade lilla lillebror<3

.

.

Dagarna rullar på i bra fart nu hörrni! Snaaart Lucia, ja om bara 6 luckor.. Och Moje ska vara stjärngosse för första gången i Luciatåget , innan har det bara varit tomtar och som förra året ska skolan gå sitt tåg i vår fina Domkyrka och det är jag såå lycklig över. Så där riktigt fint och  stämningsfullt! Och i dag var det julkonsert för Beas skola på Konserthuset, också alltid helt magiskt, och mormor och morfar och farmor och farfar är där men inte vi… Vi hade biljetter till konserten imorgon ist men då ska ju vår fjortis visst iväg på konfaläger, så himla dumt när sånt krockar men det är som det är.

.

Nu ska jag gå och smörja in mitt ansikte med en superkräm här som jag precis fick hem, kan behövas kan jag lova (syrabehandlingen gör sitt jobb så att säga haha, ser inte klok ut;)

.

KRAM

.

.

 

4 kommentarer till “JULMYSIGT HOS MAURITS

  1. Så mysigt och fint! Undrar var dom underbara girlangerna går att få tag på?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg