BEST CHRISTMAS SONGS OF ALL TIME – HOUSE OF PHILIA CHRISTMAS PLAYLIST

.

Denna riktigt mysiga snöiga decemberlördag har jag lite fullt upp men jag kikar så klart in till er en sväng och idag tipsar jag lite snabbt om min uppdaterade julplaylist på Spotify! Detta är en lista som går varm hela december här hos oss kan jag lova, inte riktigt de där vanliga jullåtarna utan lite mer jazzigt och soul och ny pop och ja sån music som gör mig mjuk, varm, glad och riktigt julpepp här hemma!

Listan House of Philia CRISTMAS hittar ni här om ni vill lyssna ni med<3

.

KRAM

.

.

4 kommentarer till “BEST CHRISTMAS SONGS OF ALL TIME – HOUSE OF PHILIA CHRISTMAS PLAYLIST

  1. Hej Petra,
    Jag har lyssnat på din jul-spellista mycket i några år nu och verkligen älskat den! Du råkar inte ha den gamla versionen kvar, jag har haft många favoriter där som jag tyvärr inte har sparat och som inte finns kvar i den uppdaterade varianten…
    Kram!

    1. Nej tyvärr det har jag inte men jag har mest lagt till! De jag tagit bort är några äldre upptempo bla Peg Parnevik, Ariana Grande, Mariah Carey, någon Weeping Willow och några till😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg