ANDRA ADVENT & EGG MCMUFFINS TILL FRUKOST

,

Så var det plötsligt andra advent idag och andra ljuset tänt! Och som vanligt ville jag göra en riktigt mysig adventsfrukost åt den lilla skaran på tre som var hemma denna söndagsmorgon (både Lolo och Bea var ute på vift) Kom på att Egg McMuffins vore ju riktigt smarrigt, det älskade jag själv som liten när vi var på Donken! Mjuka och fluffiga med egg och bacon och ost. Inte alls juligt men vääldigt GOTT:)

.

.

Så enkel att göra och kul att överraska familjen med! Du behöver mindre briochehamburgerbröd, cheddarost, ägg och  bacon. Stek bacon och sen äggen i en rund form. Rosta bröden snabbt i en torr panna och montera sen ihop dina egna Egg McMuffins!

.

.

Gjorde blixtsnabba hashsbrowns för det måste man ha till – bara ta såna vanliga frysta potatisbullar och tina dem lite i mikron (den ska vara nästan helt tionde). Sen tar du fram våffeljärnet och smörar det och sen kör du dem så de blir ordentligt grädda och bruna, blev ju superfrasioga och bra!

.

 

Mmm så mumsigt. och efteråt blev det lussebullar

.

.

Och efter frukosten så smet Moje ut och gjorde av kramsnön världens sötaste ”Olof” på gården. Så himla mysigt att han får uppleva en så där riktigt snöig december, precis som man ju minns att alla december var när man var liten!<3

.

Önskar er alla en riktigt glad andra advent nu!

.

KRAM

.

.

2 kommentarer till “ANDRA ADVENT & EGG MCMUFFINS TILL FRUKOST

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg