MYSDECEMBER

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR FÖR LINDEX

.

Alltså jag som jobbar hemifrån kan lätt gå klädd i en mysig pyjamas hela långa dagen lång om jag minsta ska ut eller iväg på något! Ääälskar pyjamasar. Skjutsade ner Moje till skolan i pyjamas och jacka och så hem igen! Men det ska helst vara sköna OCH snygg pyjamasar, inte någon ful, gammal och noppig (även om de är skönast att sova i) Går man runt i en sån hela dagen och  så känner man sig nästan sjuk istället! Sen så ska pyjamasar vara lösa och lediga och i en snäll lite smickrande mjuk färg om ni frågar mig.

.

.

Men spana in mina senaste superfluffiga Shepherdtofflor! Åh dessa är bara GALET mysiga att ha på sig, mina nya favvotofflor (jag har ett helt gäng)

.

.

Min lyxiga satinpyjamas i snyggaste färgen dusty pink hittar du här

.

.

Den här pyjamasen finns också i snyggt svart här och den mina vänner skulle man lätt kunna ha på middag eller fest om man gillar den här lediga stilen – så fin är den! Rejält tjockare satintyg har den och fickor på byxorna. På med ett par strassörhänegn och klackar bara så är du klar för p a r t y:)

.

Nu ska det glidas ur pyjamas och ner i tights och trikå och iväg och tränas en sväng på gymmet här men vi ses snaaart igen finingar!

..

 

KRAM

.

.

 

 

2 kommentarer till “MYSDECEMBER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg