GLAD LUCIA TILL ER

.

Moje som stjärngosse för allra första gången, det var ju lite konstigt att ha ”glasstrut på huvudet” när man aldrig haft det. Lilla älsklingen<3

.

Idag har vi inte mindre än två ljuvliga Luciatågsdeltagare här hemma – Bea försvann tidigt imorse med musikklassen till sjukhuset för det allra första tåget och sen blev det flera till under dagen. Och Moje han hans lilla skola hade Lucia i vår stora Domkyrka här i stan på eftermiddagen och det var det sötaste någonsin. Så otroligt stämningsfullt med just Lucia inte sant, vi här hemma tyckte att morgonens  Svt-Lucia från Kalmar också var så fin producerad och gullig med barnkör som gick all in (Tradition att sitta uppkrupna i soffan och titta på den, det har jag gjort sen jag själv var liten)

.

Jag hoppas ni har och haft en riktigt fin Lucia allihopa!

(Tack söta söta ni för all pepp, så fint att vi tjejer kan peppa och stötta varandra när det gäller hormonkaoset. Så bjussigt att ni också delar med er här inne och nej vi är inte ensamma om det här. Vi är massa damer över hela världen som mår pest någon vecka varje månad, år efter år<3)

.

KRAM

.

.

2 kommentarer till “GLAD LUCIA TILL ER

  1. En så söt stjärngosse, han påminner faktiskt mck om min ☺️ Håller med om att Luciaprogrammet fr Kalmar Slott var fint 🙏🏻

  2. Herregud vad söt han vart 🙂 Får mig att minnas tillbaka till barndomens Luciafirande i skolan (i början av 80-talet, längesedan nu..). Minns hur spännande och stämningsfullt det var.
    vänliga hälsningar,
    en Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg